Gameplayt mért nem úgy vesznek fel manapság hogy látszódjon az arc melett a szoba is ahol felveszi az illető?

Most valaki játékvégigjátszást akar közvetíteni hogy szórakoztassa a népet meg magát vagy szórni a pénzt?
Megfordítom a kérdést:
Most valaki játékvégigjátszást akar nézni, hogy szórakozzon, vagy a másik szobáját ellenőrizni, hogy hol él?
Amúgy valami nagyon frusztrál téged, minden válaszodban az idegesség köszön vissza. Mi a bajod?

Nekem a jelenlegi aktuális kedvenc streamerem még csak arckamerát se használ, ilyenkor mi van? Menő vagy sem? :D
És van neki zöld háttere mert azzal szokott néha tényleg humoros, játékba passzoló rövid montázsokat összeszerkeszteni magáról. De a játék alatt a játék van, semmit nem takar ki belőle, max rövid bevágások vannak néhol. Végig a hangja szól a videók alatt, parádés szöveggel! Szerintem ez a lényeg. Most hogy egész végig ott van valaki feje a videóban, én abszolút nem igénylem. Ellenben az ilyen egyedi stílus, intelligens és torz feketehumor, önirónia, hát legjobb :D Szóval egyetértek azokkal akik szerint a személyiség a legfontosabb manapság. Meg persze a jó játékválasztás. Van rengeteg kreatív és szórakoztató indie, azokból sem ártana válogatni videókhoz, a sok "kötelező" blockbusterrel szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!