Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gameplayt mért nem úgy vesznek...

Gameplayt mért nem úgy vesznek fel manapság hogy látszódjon az arc melett a szoba is ahol felveszi az illető?

Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Most valaki játékvégigjátszást akar közvetíteni hogy szórakoztassa a népet meg magát vagy szórni a pénzt?

Megfordítom a kérdést:

Most valaki játékvégigjátszást akar nézni, hogy szórakozzon, vagy a másik szobáját ellenőrizni, hogy hol él?

Amúgy valami nagyon frusztrál téged, minden válaszodban az idegesség köszön vissza. Mi a bajod?

2023. dec. 13. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 Megjött a havibaja, az a baja. xD
2023. dec. 13. 23:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Látom a 11-esben is felmerült a kérdés. Én se értem, hogy mégis mi a túrót számít, az, hogy látszik a szobája vagy sem, komolyan akkor nem gameplay videókat kell nézni hanem lakberendezésről.
2023. dec. 14. 02:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a jelenlegi aktuális kedvenc streamerem még csak arckamerát se használ, ilyenkor mi van? Menő vagy sem? :D

És van neki zöld háttere mert azzal szokott néha tényleg humoros, játékba passzoló rövid montázsokat összeszerkeszteni magáról. De a játék alatt a játék van, semmit nem takar ki belőle, max rövid bevágások vannak néhol. Végig a hangja szól a videók alatt, parádés szöveggel! Szerintem ez a lényeg. Most hogy egész végig ott van valaki feje a videóban, én abszolút nem igénylem. Ellenben az ilyen egyedi stílus, intelligens és torz feketehumor, önirónia, hát legjobb :D Szóval egyetértek azokkal akik szerint a személyiség a legfontosabb manapság. Meg persze a jó játékválasztás. Van rengeteg kreatív és szórakoztató indie, azokból sem ártana válogatni videókhoz, a sok "kötelező" blockbusterrel szemben.

2023. dec. 14. 15:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!