Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Budapesten hol tudok venni...

Budapesten hol tudok venni LEGO-t a legolcsóbban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Karácsonyra akarok venni 3 darab lego-t, csak nem tudom hogy hol tudok venni reális áron. Láttam egy közeli aldi-ban, csak gondoltam az elégé fel van árazva. Láttam hogy van LEGO bolt is, de azt gondoltam hogy ott is eléggé drága (javítsatok ki ha rosszul gondolom). Tisztába vagyok vele hogy a legok nem a legolcsóbb dolgok, csak kiváncsi vagyok rá hogy hol a legolcsóbb.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. dec. 7. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha olcsón akarsz, akkor az tuti, hanisítvány.
2023. dec. 7. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Nekem van eladó lego
2023. dec. 7. 13:16
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 "Tisztába vagyok vele hogy a legok nem a legolcsóbb dolgok, csak kiváncsi vagyok rá hogy hol a legolcsóbb" ennél tisztábban már tényleg nem tudom leírni hogy tudom hogy nem lesz olcsó csak HOL A LEGOLCSÓBB.
2023. dec. 7. 14:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A Tescoban az összesre akár 30% kedvezmény van.
2023. dec. 7. 15:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. dec. 7. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kifogsz egy leárazást, vagy a kinézett készletre rákeresel árukeresőn katalógusszám alapján.
2023. dec. 7. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megírod a tételszámokat/neveket, megkeresem a Tesco/más oldalán.
2023. dec. 7. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy a LEGO boltokban a legolcsóbb mert a boltok (Tesco, Interspar) valószínűleg rátesznek plusz profitot.
2023. dec. 7. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Alza és az Emag üzleteiben is 20%-os kupon használható fel legó vásárlásakor.
2023. dec. 7. 20:02
 10/12 A kérdező kommentje:

#6 Az árúkereső eszembe se jutott, köszi!

#7 Nagyon kedves vagy köszönöm, de még igazából nem is tudom hogy pontosan melyikeket vegyem különböző okok miatt.

#8 Lehet hogy igazad van, majd elnézek és megnézem hogy milyenek az árak, köszi!

2023. dec. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!