GTA VI Kérdések??
Figyelt kérdés
1:Pc re ki fog jönni vagy csak PS-Xboxra?
2:Csak Vice City Város lesz vagy lessz több város is?
3:Mikor fog megjelenni a következő előzetes? (KB)
4:RP-ni konzolon is lehet majd? Hogy ha pc re is ki jön
Szerintetek?
2023. dec. 5. 18:21
1/4 anonim 

válasza:

Még egy nap sem telt el, egy évek múlva piacra kerülő játékról, ilyenekre nem lehet válaszolni. Addig ugyanúgy senki nem tud róla semmit, mint te sem, és amíg nem jelenti be kiadó, nem fogja senki tudni.
1: nyilván, de előbb meg kell fejni a konzolos vásárlókat, így amíg ők rá nem unnak, nem lesz PC kiadás.
Korábbi időeltoltódások:
III: PC 6 hónappal később
Vice City: PC 7 hónappal később
San Andreas: PC 8 hónappal később
IV: PC 8 hónappal később
V: PC 19 hónappal később
2: nem derült még ki
3: nem derült még ki
4: nem derült még ki
2/4 anonim 

válasza:

Gondolom Miami-tól West Palm Beach-ig teljes életnagyságban benne lesz, nem hiszem hogy tovább mennek a többi városra, max a Miami mögötti erdős tóvidéket tudom még elképzelni hogy belerakják. De kitudja, lehet hogy mégnagyobbat akarnak durrantani mint az Ubisoft a The Crew-al aztán tovább mennek, de remélem ez lesz mert illő lenne beletenni egész Floridát szerintem.
3/4 anonim 

válasza:

Nem tudom mennyire gyúrnak rá a redneck témára, mert van egy "Redneck Riviera" nevű hely az államban, viszont az fent van teljesen. De majdnem mindenhol ott vannak, Florida közepén is (Orlandotól nyugatra), úgy hogy szerintem elég bitang mapméret lesz a Florida Keys területtől egészen fel akármeddig. Vice Cityről (Miami) nem is beszélve, trailer alapján brutál városméret lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2023. dec. 10. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!