Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vélemények a GTA VI első...

Vélemények a GTA VI első előzeteséről?

Figyelt kérdés
[link]

#Grand Theft Auto VI
2023. dec. 5. 00:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Hangulatosnak tűnik. Persze a CP2077 trailer is az volt, aztán láttuk mi maradt belőle... és nem mondja senki, hogy dehátez a rokksztár, mert ugyanez volt a mantra, hogy dehogy az a cédéprokjekt..

Ha megjelenik majd kiderül, hogy az 5-höz képest le tud-e kötni, annak nem sikerült, hiába játszik vele a fél világ, én a másik felébe tartozom :-)

2023. dec. 5. 11:55
 12/17 PMC Wagner ***** válasza:
76%
Ha a kinézete ilyen szép és részlet gazdag lessz akkor fasza játék lessz. És reméljük nem az lessz mint a cyberpunknál
2023. dec. 5. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Én már vagy 6 éve vártam, hogy legyen trailer. XD Szerintem nagy durranás lesz, és tuti hogy nem mutattak mindent. A grafika bejön, a helyszín is szerintem hangulatosabb mint az ötben.

Én nagyon várom, még másfél év ami persze sokakat lehangol egy kicsit, de ennyi idő után ez már nem vészes. Legalább lesz időm Ps-t venni. :D

2023. dec. 6. 10:57
 14/17 anonim válasza:
25%
Elvileg eloszor csak konzolra jon... Lol biztos nem veszek egy PS5-ot azert hogy jatszak GTA 6ot
2023. dec. 6. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Akkor vedd meg xboxra, az olcsóbb. Én is arra fogom, ha a többi trailer is ilyen bejövős lesz^^
2023. dec. 6. 15:49
 16/17 anonim válasza:
77%
Egész jó lett ,ahhozképest hamarabb mutaták be,nekem bejövös.
2023. dec. 7. 22:58
 17/17 anonim ***** válasza:
7... németországban ez nem probléma .. egy napi fizu ára
2024. márc. 2. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!