Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A keddi GTA VI trailert...

A keddi GTA VI trailert várjátok, és mit vártok a játéktól, mi kéne bele, mitől lehetne jobb, mint a GTA V?

Figyelt kérdés

2023. dec. 2. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az első előzetes eredetileg ma délután, magyar idő szerint 3 órakor érkezett volna, de a videó kiszivárgott X-en, ezért a Rockstar végül úgy döntött, hogy éjfélkor élesítik."

Meg itt az oka is. :D

2023. dec. 5. 01:37
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
2025 év végén jelenik meg konzolra, az még 2 év, ha nem csúszik. Majd elválik milyen lesz. Egyáltalán nem várom.
2023. dec. 5. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Én egyik gta játékért sem rajongtam,nekem az összes gta,cod,ac egy aránytalanul agyonsztárolt valami,ellentétben egy szintén agyonsztárolt last of us vagy witcherrel ami azért mérföldekkel fantáziadúsabb játék,én inkább egy új bioshockot esetleg splinter cellt vagy valami soma-hoz hasonló értelmes deep sztorijú játékot várok,de tudjuk hogy ezekre már nemigen van igény,ahogyan filmben és sorozatban sem.
2023. dec. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!