Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A keddi GTA VI trailert...

A keddi GTA VI trailert várjátok, és mit vártok a játéktól, mi kéne bele, mitől lehetne jobb, mint a GTA V?

Figyelt kérdés

2023. dec. 2. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre csak annyit, hogy ne fél millába kerüljön egy gép ami futtatja.
2023. dec. 2. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon várom már.

Az V-ben nekem a főszereplők és a helyszín is unalmasak voltak. Vice City viszont a kedvenc helyszínem, és Luciától is sokat várok, szerintem izgalmas főszereplő lesz. Kis túlzással már csak őmiatta is megvenném a játékot. :)

2023. dec. 2. 14:48
 3/13 anonim válasza:
88%

A bejárható épületek és a környezet rombolhatóságának terén remélem lesz jelentősebb előrelépés, sőt, részemről ez talán alapvető elvárás.

Idegesítő bugok ne legyenek benne (Vsync nélkül akadozó menü, évekig ki nem javított lassú online betöltés, Ryzen procikon akadozás 1-2 helyen, amihez a víz minőségét le kell venni a legalacsonyabbra, ha online játszol, vagy külön mod).

Más területeken nagyrészt elégedett vagyok a mai napig az V-el is.

2023. dec. 2. 15:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Remélem több nagy város lesz benne, meg kicsit rpg-sebb is lehetne, sok klán akikhez csatlakozni lehet, mint a skyrimben.
2023. dec. 2. 20:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem mondanám, hogy nagyon várom, de majd úgy is szembe fog jönni pár oldalon szóval biztos megnézem.

Meglepődni max azon lepődnék meg, ha mondjuk egy éven belül meg is jelenne, illetve egyszerre hoznák ki minden platformra.

Amúgy amit egyedül én várnék tőle, azt, hogy valamennyire hozza úgy a VC hangulatát, hogy mellette elég újdonság is van benne, így lesz benne egy kis nosztalgiafaktor is, na meg remélem rendesen megtöltik a játékteret, mert az V esetében igazából a vidéki területek alig voltak kihasználva, bőven lett volna még benne lehetőség.

2023. dec. 2. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A GTA V azért nem tette túl magasra a lécet. Amit én szeretnék, hogy fejlődjön az V-höz képest:

- jármű vezetés

- fizika

- mesterséges intelligencia

- járművek kidolgozottsága

- pálya kidolgozottsága

- karakterek mozgása

- a karakter váltogatást hagyják el

- az Online-ban legyenek különféle szerverek, ne ömlesztve legyen minden, mint most

Hirtelen kb ennyi. Remélem egy olyan színvonalú GTA-t kapunk, mint az RDR 2, elképesztő lenne, ha ez megtörténne. Az idő és pénz adott volt hozzá, hála a GTA Online-nak, ezért is örültem a térnyerésének, remélem ki is használták ezt az időt.

2023. dec. 2. 23:22
 7/13 anonim ***** válasza:
2025-ben fog amúgy kijönni, már feltették a trailert YT-re, elindítani ugyan nem lehet, de a kezdőkép látszik, rajta alul egy coming 2025 felirat, ami elég egyértelmű.
2023. dec. 5. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Én eltudtam inditani. Szerintem nem nagy szám. Grafikában egy GTA V szint maxon.
2023. dec. 5. 00:41
 9/13 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0

Tényleg megy már, ennél én is nagyobb durranásra számítottam. Valahogy nem kapott el az a " jajj mikor jön már ki " érzés.

Grafika, hát jó nyilván nem egy másfél perces trailerből kell igazán megítélni, de így ránézésre házon belül pl az RDR2 alapvetően részletgazdagabbnak néz ki, pedig az már nem két napos játék.

Amúgy mintha úgy lett volna, hogy nálunk helyi idő szerint nézve csak délután 3 órától lesz aktív, lehet elszúrták és valamiért előbb megtekinthető lett. :D

2023. dec. 5. 01:35
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Na már hír is van róla.

2023. dec. 5. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!