Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogwarts Legacy: mennyire...

Hogwarts Legacy: mennyire optimalizált?

Figyelt kérdés
Üdv az lenne kérdésem hogy 4gb-os GTX 1050 TI elég-e neki medium/high grafikára? 720p vagy 1080p tervezem futtatni, szóval nem 2k vagy fölötte. Minden másom bőven elég a játéknak, csak vga-ba nem vagyok biztos.

2023. nov. 24. 13:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
#20 Igen én is néztem steamdb-n a patchnote-kat. Sokat javítottak azóta. Lehet ma már elég lenne stabil 30 fps-re nekem. De majd télivásárnál kiderül mennyire lesz leakciózva, mert nem csak ez van tervbe és fix keretnél többet nem fogok költeni mint amit erre tettem félre saját felhasználásra. xD Úgy döntöttem empress-t inkább elengedem, nézek gameplay videót max ha nagyon úgy vagyok. Mint írtam sz#r falusi net van, így nagyon nincs kedvem 2-3x 80gb+ letölteni. Csak hogy tiszta legyek multkor egy másik majd 90gb játékot 2 TELJES nap alatt töltött le. Vagyis ugy hogy reggel 9től ment letöltés és majdnem éjfélig és így volt majdnem 2 nap... xD
2023. nov. 28. 17:20
 22/27 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem minek veszed meg. Torrent miért nem jó?
2023. nov. 29. 08:18
 23/27 A kérdező kommentje:

#22 Két okból kifolyólag.

1. Mivel Denuvos ezért a "virágbolti" kiadás eléggé elavult az eredetihez képest. Nincs kedvem ilyen-olyan módokkal sz#rakodni mire rendbe rakja törtnél azt ami az eredetibe már javítva van.

2. Pont ez a fajta hozzáállás miatt hogy "minek vegyem ha torrent-elhetem?" miatt nincsen ma már a játékok 99%-ban alapból magyar felírat. De az még a kisebbik tényező. Steam-en is euróba kell vásárolj mert olyan kis része vesz magyaroknak játékot csak, hogy nem éri meg bevezetni a forintot. Ezért is igazítanak minket EU árfolyamhoz.

3. Az első ponthoz annyit még hozzátennék, mint ahogy már írta is valaki, sose tudod milyen finomságot kapsz még "ajándékba" tört verziónál. Lehet semmit, lehet igen, te nem tudhatod előre. Annyit meg nem ér 1-2 játék hogy mindent elb#sszon gépen miatta.

Empress-be amugy se bíztam különösebben eddig sem. Már nem 1x láttam hogy megosztották a credits-ükben hogy várnak támogatást. Szóval simán benne van hogy vmi bányász cuccot belecsomagolnak crack-be hogy legyen pénzük. :D

Persze ha akarsz torrent-ezhetsz, csak ha játékaid több mint 90%-a eredeti nyilván nem fogsz annyira kockáztatni már 1-2 cím miatt.

2023. nov. 29. 08:50
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ps5-n nem szaggat a kert és nem karikázik egyetlen ajtó sem
2023. nov. 29. 10:27
 25/27 anonim ***** válasza:
#24: Ez nem meglepetés, szinte minden multiplatform címnél a PS5-re optimalizálnak. Mondom ezt úgy, hogy van mellette egy Xbox Series X is itthon.
2023. nov. 29. 21:43
 26/27 A kérdező kommentje:
#24 Azért a PS5 1 FIX konzol, ott nem számít kismillió dolog harmóniája ahhoz hogy jól menjen. Ott minden gép ugyanazzal az alkatrészekkel rendelkezik, nincs akkora eltérés mint PC-n. De igen, konzolokra alapvetően minden jobb sajnos.
2023. nov. 30. 07:42
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
22: A torrent akkor éri meg, ha a frissítések is idővel felkerülnek. A Hogwarts Legacynál viszont a hibásan kiadott verzió lett egyből törve, és a mai napig nem kapott frissítést, pedig már november utolsó napja van. Ráadásul, lehet, hogy sokaknak a gameplay nem egy korszakalkotó, de hangulat, zenék, grafika nagyon szép, utóbbit viszont pont az elcseszett verziós Empress nem tudja visszaadni. Az Ascendio meg vagy segít, vagy nem, de az eredeti verzióban egy csomó apró finomság, kisebb bővítés is bekerült a harcrendszertől kezdve mindenbe, a field guide page bug is javítva lett, és még sorolhatnánk. Szóval, jelenleg ez sajnos pont olyan, hogy jobban megéri eredetiben annak, aki megteheti, vagy persze lehet várni pár évet arra, hogy relevánsan lezuhanjon az ára, vagy esetleg hátha egyszer kap egy patchet a torrent, de ha a PS-exkluzív quest közzététele után sem kap pár hónap alatt az Empress frissítést, és tervek sem terjednek róla, akkor arra már nem is érdemes várni.
2023. nov. 30. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!