Hogwarts Legacy: mennyire optimalizált?
#22 Két okból kifolyólag.
1. Mivel Denuvos ezért a "virágbolti" kiadás eléggé elavult az eredetihez képest. Nincs kedvem ilyen-olyan módokkal sz#rakodni mire rendbe rakja törtnél azt ami az eredetibe már javítva van.
2. Pont ez a fajta hozzáállás miatt hogy "minek vegyem ha torrent-elhetem?" miatt nincsen ma már a játékok 99%-ban alapból magyar felírat. De az még a kisebbik tényező. Steam-en is euróba kell vásárolj mert olyan kis része vesz magyaroknak játékot csak, hogy nem éri meg bevezetni a forintot. Ezért is igazítanak minket EU árfolyamhoz.
3. Az első ponthoz annyit még hozzátennék, mint ahogy már írta is valaki, sose tudod milyen finomságot kapsz még "ajándékba" tört verziónál. Lehet semmit, lehet igen, te nem tudhatod előre. Annyit meg nem ér 1-2 játék hogy mindent elb#sszon gépen miatta.
Empress-be amugy se bíztam különösebben eddig sem. Már nem 1x láttam hogy megosztották a credits-ükben hogy várnak támogatást. Szóval simán benne van hogy vmi bányász cuccot belecsomagolnak crack-be hogy legyen pénzük. :D
Persze ha akarsz torrent-ezhetsz, csak ha játékaid több mint 90%-a eredeti nyilván nem fogsz annyira kockáztatni már 1-2 cím miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!