Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogwarts Legacy: mennyire...

Hogwarts Legacy: mennyire optimalizált?

Figyelt kérdés
Üdv az lenne kérdésem hogy 4gb-os GTX 1050 TI elég-e neki medium/high grafikára? 720p vagy 1080p tervezem futtatni, szóval nem 2k vagy fölötte. Minden másom bőven elég a játéknak, csak vga-ba nem vagyok biztos.

2023. nov. 24. 13:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#10 Akkor csak low-on tudnék? Illetve akkor inkább khmm... "szürkezonás" példányt szerezzek be? Mondjuk Denuvoval eddig még nem volt bajom. Több játékom is van Denuvo-val Steam-en.
2023. nov. 24. 19:18
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

A Denuvo feleslegesen terheli a gépet.

Csak viszonyításképpen, nekem RTX 3080Ti-vel, ryzen 3600-zal, 32 GB rammal (meg ray-tracing-gel) Roxforton belül adott zónákban lement az FPS 14-re, holott mindenhol máshol vígan 100FPS meg felette volt és megjelenéskor volt ez, tehát az optimalizálás előtt. A tört verziónál nem esett be, mint kiderült a denuvo-nak köszönhető volt az is :D

https://www.youtube.com/watch?v=5y_bab5wtHY

Tehát igen, a tört jobban fut. Ettől függetlenül persze nyugodtan megveheted eredetiben is, low-on elmegy élvezhetően, plusz törtnél ki tudja mit kapsz még mellé ajándékba.

2023. nov. 24. 21:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Tört verzió jobban fut mint az eredeti.
2023. nov. 24. 21:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne már szokni erről a Denuvoról, annyit ér mint befőttes gumival zárni a kertkaput.
2023. nov. 24. 21:27
 15/27 A kérdező kommentje:

Na igen. Szerintem is fölös de eddig még nem okozott nekem gondot. Igaz csak pár játékom van ami Denuvo-s.

#12 Az akkor igen kemény difi :D Megnéztem videót és elég brutál a különbség. Akkor rámék EMPRESS-re addig amig denuvo-t ki nem veszik. Nem is értem minek kell. Max annyit érnek el vele hogy első 1-2 hónapba több lesz eladás mert várni kell crack-re. De aki amúgy is venné az meg így sz.pik vele...

2023. nov. 24. 21:41
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 GB-vel futtattam SSD-n az Empress (tört) verziót. Négyszer kijátszottam, viszont a grafika pocsék volt (minimumon ment, magasabban szaggatott). Az eredeti alapverzió lehet rosszabbul futott az Empresshez képest egy darabig, de mostanra már annyi javítás van benne, hogy jobban megéri az eredeti, tekintve, hogy az Empresshez meg nincs patch, illetve annyira szép (lenne) a grafika, hogy kár minimumon futtatni. Tudom, a csóróság sajnos nagy úr nálam is, de ha egy fél évet tudsz várni vele, és spórolni egy jobb alkatrészre, lehet megéri, már csak azért is, mert a Haunted Hogsmeade küldetés PS-exkluzív volt, és elvileg februárban vagy márciusban kellene lejárnia, és akkor elvileg mindenkinek elérhetővé kellene tenniük. Ettől függetlenül természetesen az Empress verzió kipróbálása ingyen van bármikor, én négyszer kijátszottam, és spórolok egy jobb gépre, ami lehet, hogy csak 1-2 év múlva lesz, de majd akkor én megveszem eredetiben.
2023. nov. 26. 11:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ascendio mod-ot fel kell rakni es jo lesz. Mindenki azt hasznalja.
2023. nov. 27. 10:52
 18/27 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudom letölteni #17? Eredetihez is jó vagy csak khmm... "virágbolti" kiadáshoz?
2023. nov. 27. 17:17
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem lényeg. Közbe megkerestem és passzolom. Eléggé outdated a mód. Most csak azért nem fogok 2x 80gb leszedni(pláne sz#r falusi kis nettel xD) hogy módhoz igazodjon. Majd ha frissítik módot akkor kipróbálom. Szóval max csak Empress-hez lenne jó.
2023. nov. 27. 17:25
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Az Ascendiót szerintem én a nexusmodson láttam, de lehet van máshol is. Az Empressel használtam, és kicsit jobbak lettek a színek, kevésbé volt homályos, de máshol meg kicsit túlexponált lett. A géptől is nagyban függ, hogy mit tud kihozni belőle, valakinek csúcsszuper, másnak alig érzékelhető változás. Az Ascendio szerintem azért nem lett frissítve, mert az eltelt hónapok alatt sokat javították az optimalizálást a játékon belül, de csak tippelek.
2023. nov. 28. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!