Miért nem működik a COD MW1-ben a multiplayer? (2019-es)
Figyelt kérdés
Tegnap megvettem a COD MW1-et eredeti helyről Xbox Series S-re.
Minden kiegészítőt letöltöttem, ezek után nem tudtam elmenni multiplayerezni és co-opozni sem, mert azt írta a játék, hogy kell Game Pass. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg kell már Game Pass a multihoz vagy anélkül is megy a játék?!
2023. nov. 23. 07:43
1/4 anonim válasza:
Mivel Xboxról van szó, és multizni szeretnél a játékkal, ezért természetesen kell.
2/4 anonim válasza:
“ mert azt írta a játék, hogy kell Game Pass. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg kell már Game Pass a multihoz vagy anélkül is megy a játék?!“
Nem kell, ez csak ilyen vicces játék, h ilyeneket poénból kiír.
3/4 anonim válasza:
Minden olyan játékhoz ami multiplayer xboxon kell Game Pass Core (Xbox Live Gold) vagy Ultimate előfizetés, ez már kb a 360 korszaka óta van így. Jó reggelt
4/4 anonim válasza:
4 éves játék.... szerintem már rég lelőtték a szervert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!