Miért nem működik a Cheat Engine darkorbitban?
Igaza van az elsőnek.
Online játékban patkányság csalni.
Igen valóban patkányság csalni. Viszont ti valószínűleg nem is játszotattok még sohasem a Darkorbittal. Sajnos nagyon nehéz és rengeteg idő ott felhúzni egy karit. És amúgy is a játék 90%-a botol. Szóval az ugyanaz kB mint amit a kérdező akar csinálni. És a játékot még esetleg úgy lehet könnyű felhúzni. Ha rendelsz uridiumot 15k forintért. De Max 1,2 milla a Max amit rendelhetsz amikor happy hour van. Szóval mielőtt valakibe így bele álltok azelőtt gondolkozattok.
Hogyha a kérdező pvp csaló progival kapcsolatban írt volna ki kérdést. Pl ez Darkorbitban az Autolock. Akkor én is ptsd-t kaptam volna. De mivel nem vagyok ovodás ezért nem kezdtem volna el neki anyázni.
Egyébként én nem használtam még a Cheat Enginet. Én botolással húztam fel a karijaimat. (Lehet elkezdeni nekem is anyázni!! Nézetek fel do-ra és akkor majd ti is bothoz fogtok folyamodni.)
Lényeg, hogy szerintem azért csinálták meg a do klienst tavaly, hogy az ilyeneket is kiszűrjék. Bár akkor a botosoknak legalább a felét is bannolni kéne. De lehet, hogy a windowsal vagy a gépeddel van a baj. Tehát itt szerintem nem nagyon fogsz hasznos választ kapni, próbáld meg mondjuk a cs:go-t, hogy működik e. Ha nem akkor írj ki új kérdést. De semmiképpen ne ebbe a kategóriába!
Ez nem arról szól hogy óvodások vagyunk mert szidjuk.
Ezzel elrontja más játékát. Mig valaki csalás nélkül ér el egy bizonyos szintet, ő ezt 0 energia befektetéssel akarja elérni. Ez egyszerűen nem fair a normálisan játszókkal.
Ha meg nehéz a játék, legalább van kihívás. Legalább van sikerélmény ha sikerül valami.
És ha a játékosok nagy része botol az nem azt jelenti hogy mindenkinek azt kell tennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!