Szerintetek ki lenne a Red Dead Redemption 3 főszereplője?
Maga a vadnyugat világ is 1912-ben lezárult, nincs hova vinni előrébb az időben.
Uncle, hm, szerintem nem olyan karakter amiből valami nagyot lehetne alkotni, mint teljes értékű játék. Hosea talán jobb lehet.
Hasonlóképp tudnám elképzelni, mint a 2-ben, hogy egy teljesen ismeretlen vagy kevés szerepet kapott karakter lesz a főszereplő. Pl. Charles Smith. Gondolkoztam Dutchon, de lehet ő túl sok, vagy túl sokat tudunk róla. Aztán lehet pont ő vele lehetne egy maxi sztorit hozni, mi vitte rá az outlaw életre, ki mikor miért csatlakozott a csapathoz, kivel mikor szűrte össze a levet, stb stb.
Arthurt is bele tenném, de mint mellékszereplőt, nem játszható karakterként. Vagy, epilógusként, DLCként kaphatna egy kis szerepet, mint átvezető az RDR2-be.
Visszatérve az új karakterre, mondjuk szerintem nagyon nehéz lenne beleszőni az RDR sztoriba, mert meghal a játék végén, mint Arthur? (Hogy válasz legyen arra a kérdésre, miért nem szerepel az RDR1-ben) Volt már. Letelepszik, mint John, ezáltal "eltűnve" az RDR2-ből? Ez a poén is el lett sütve.
Ja, jókat lehet erről brainstormolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!