Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes lenne most megvennem,...

Érdemes lenne most megvennem, vagy várjak vele?

Figyelt kérdés
A Hogwarts Legacyn (Deluxe Edition) most 40% kedvezmény van. Én viszont jobb gépre spórolok, ami jövő év végénél hamarabb nem lesz esedékes, az is lehet, hogy 2025-re csúszik a megszerzése. Hamarabb nem fogom tudni letölteni a játékot akkor sem, ha megveszem. Érdemes lenne most ilyen kedvezménnyel mégis megvennem, vagy várjam ki, hogy meglegyen az új gépem, hátha addigra alapból olcsóbb lesz?

2023. nov. 21. 21:36
A kérdező szavazást indított:
Most kell lecsapni a kedvezményre
Várjak vele az új gép megszerzéséig
Egyéb (leírom kommentben)
8 szavazat
 1/5 PMC Wagner ***** válasza:
Neked kell tudod ha elfut a jelenlegi gépeden legalább közepes beállításokon gond nélkül akkor vedd meg
2023. nov. 21. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak 1-2 év múlva tudsz vele játszani, felesleges most megvenni, mert úgyis le fog esni az ára. Jártam már úgy, hogy egy random akcióban féláron megvettem valamit (60 euró helyett 30), majd olyan sokáig nem néztem rá, hogy utána ingyen is osztogatták valamilyen promócióban 2 év múlva.
2023. nov. 22. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen várj ha nem záros határidőn belül akarsz játszani vele. Ahogy #2 is írta idővel folyamatosan megy majd le ára majd. Noha ingyenes promóció tuti nem lesz rajta szerintem de 1-2 év múlva már legalább +20-30% kedvezménnyel több lesz. Pláne hogy nem igazán foglalkoznak már vele fejlesztők. Új játékot csinálnak ezt pedig magára hagyták...
2023. nov. 22. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
A Warner egy-két év után brutális mértékben leárazza a játékait, 5-10 euróért mennek akcióban a Batman, Mortal Kombat, LEGO játékok. Érdemes várni rá, HP rajongóknak kötelező.
2023. nov. 22. 15:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már négyszer kijátszottam amúgy, csak szeretném majd meg is venni, viszont, mivel már ismerem, nem az lesz az első dolgom az új gépemnél, hogy ennek ugrok neki. Remélem, hogy akkor majd 1-2 év múlva lemegy az ára, amikor már aktuális lesz. Most nem annyira jó anyagilag, hiába a 40% kedvezmény... Nagy kár, hogy látszólag ez tényleg ennyi volt, én megnéztem volna a maradék 2 évet ezekkel a karakterekkel :(
2023. nov. 22. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!