Meddig azaz hány évig készül/ fejlesztődik egy játék?
Nos tudom hogy egy megjelenés után vannak dlc-k / patchek hogy jobb legyen egy játék, és az esetleges hibákat javítsák. Arra vagyok kíváncsi hogy pl egy Gta4/5 mettől meddig készül kb a kiadásig.
Várom a Gta 6 szériáját, és csak ezért merült fel bennem ez a kérdés. Habár nem az itteni válaszokból akarok spekulálni, van egyén elfoglaltság játék helyett, de azért kíváncsi vagyok.
Figyelembe véve a 3D modellezési feladatokat, a küldetések megírását, dialógusok felvételét, valamint a korábbi játékkiadás(ok) óta (közt) eltelt időt, úgy 4 évet saccolnék pl. egy GTA 5-nek, az első kiadás és a GTA 4 első néhány patch-e között.
Természetesen a GTA 6 kiadását most jócskán késlelteti, hogy a GTA 5-nek a GTA Online része aktívan fejlesztés alatt van még mindig, még mindig van benne pénz.
A GTA-kat már valószínűleg az adott rész megjelenése után elkezdik fejleszteni. A GTA VI-ot már valószínűleg 2014 óta készítik.
Az RDR 2 is pl 8 évig készült, már 2010-ben nekiláttak, miután az első rész megjelent. Meg is látszik rajta. Azért a Rockstar játékok magasabb színvonalat képviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!