Szerintetek melyik a legjobb (videó)játék, amit valaha készítettek?
Nem feltétlenül a kedvenc játékotokra gondolok, hanem, mint játék mi az, amit a mai napig nem sikerült megismételni?
A kedvenc játékom a Life is Strange, de szerintem a Deus ex (1) a valaha készített legjobb játék. A történet, a karakterek, a szabadság, a hangulat és legfőképpen a zenéi. Szerintem a mai napig nem készült olyan játék, ami felérne hozzá.
Ami a gyerekkoromnak kedves, az a Need for Speed legelső öt része, Top Gun Fire at Will, Stunts, Colin McRae Rally első pár része.
Nagyon sokat nyúztam később a MOHAA, CoD 1 és 2, BF1942 játékokat.
Az Assassin's Creed Black Flag az egy mestermű nálam, hihetetlen sok részlet, hatalmas map, jó történet, rengeteg extra. Hibátlan. Origins szinténm imádtam.
Nagyon sokat nyúztuk barátommal a Guild Wars első részét meg a kiegészítőit.
A GTA játékok nálam szintén örökzöldek, a III-nál csatlakoztam a szériához még 2001-ben. Nem volt hozzá gépem, laggolt még felülnézetben is, de annyira beszívott az atmoszféra, hogy nem érdekelt. :D Ha már R*, a Red Dead Redemption játékok is egy nagyon igényes és részletgazdag világ, imádtam azokat is.
Mass Effect 1-3, nincs ember, akinek be kellene mutatni, nagyon kevesen vannak, akik nem szerették. Brutális, ahogy kihúzta az embert az életéből, hétköznapjaiból és berántotta egy teljes más világba.
Sok mást sorolhatnék még, de hogy most melyik a legjobb, nem tudnék választani, csak arra visszaemlékezni, hogy melyek voltak azok, amik odacuppantottak mint egy mágnest.
Nehez csak par cimet mondani. Nem is inkabb a jatek, hanem maga a vilaga, karakterei kimagasloak.
Sci-fi rajongo vagyok, igy Borderlands, Mass-effect, (foleg korabbi) Fallout, Half-life.
De strategiaban is szamomra kimagaslo volt a Starcraft es a Heroes of M&M 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!