Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb (videó)játék, amit valaha készítettek?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül a kedvenc játékotokra gondolok, hanem, mint játék mi az, amit a mai napig nem sikerült megismételni?

A kedvenc játékom a Life is Strange, de szerintem a Deus ex (1) a valaha készített legjobb játék. A történet, a karakterek, a szabadság, a hangulat és legfőképpen a zenéi. Szerintem a mai napig nem készült olyan játék, ami felérne hozzá.

2023. okt. 21. 00:56
1 2 3
 11/25 Dinnye2 ***** válasza:
17%
Nem szeretem a videojátékokat, mert amikor néha elkezdtem játszani, akkor rájöttem egy idő után csak az időmet pocsékolom el vele. De megértem, ha valaki szereti. Annyit tudok erről, hogy a fortnite most nagy favorit. (:
2023. okt. 25. 21:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor a film nézés és olvasás is időpocsékolás? Megértem, hogy nem szereted és valószínűleg ezért érzel így. De sok játék nagyon jó és mély történettel rendelkezik. A fortnite pont nem tartozik ide.
2023. okt. 25. 21:46
 13/25 anonim ***** válasza:
23%

De sok játék nagyon jó és mély történettel rendelkezik. - Ez igaz de ettől függetlenül a legtöbb ugyanarra a kaptafára épül mint az összes többi. Más skin meg más történet és ennyi és ezért elkérnek 30ezer forintot. Ezért már egy idő után unalmas lehet azoknak akik régóta gémerek. Sajnos a játékipar stagnál, innováció fele egyáltalán nem mozdulna meg csak a biztonsági játékra megy ami a legtöbb esetben össze se jön. Gondolok itt a tripla a játékokra ahol már a kreativitás sem létezik. De mit várunk amikor már ott tartunk, hogy optimalizálni se képesek a játékokat mert minek ugye a sok hülye úgyis megveszi akkor minek vesződjenek vele.

Ráadásul még ott van az is, hogy már a játék iparban is elég erősen belefolyik a politika, a politikai korrektség és mindezt durván erőszakosan le torkodon típusú ami nem hogy elfogadást vagy szeretet hozna inkább egyre durvább gyűlöletet és ellenszenvet. Régen volt politika de nem ilyen undorító, erőszakos módon. Dehát ilyen egy bohóc világban élni.

2023. okt. 25. 23:43
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Én 400 kijátszott játék után, azt mondom, pl. a Red dead redemption 2 az egyik legigényesebb, legjobb játék. Mondjuk nem az online része.
2023. okt. 26. 06:43
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Vampire The Masquerade Bloodlines: Manapság az unofficial patch alapból jön ha megveszed (steamet nem tudom, de GOG biztos) legjobb vámpír RPG eddig.

Might & Magic 6: A legnagyobb és legnehezebb Dungeon Crawler játék, azóta senki nem csinált Castle Kriegspire-hez vagy a Varn-hoz hasonló dungeon-t.

Legacy of Kain Soul Reaver 2: A sztori ebben a legjobb, a gameplay nagyon outdated már, viszont a Legacy of Kain játékoknak van az egyik legjobb sztorija ha vámpíros játékokról van szó (nem RPG hanem action/adventure játékok) A voice acting a korához képest isteni szint.

Kotor 1: Mivel csak 2 db Star Wars RPG van, ezért nem nehéz választani. Azért az 1 a 2 helyett, mert a 2 sajna csak modokkal teljes, hiába kapott annak idején frissítést, 4K-ban tudod tolni stb, a játék befejezetlen. Amúgy a 2 lenne a jobb szerintem, ha nem lenne abban az állapotban, ahogy modok nélkül van.

Witcher 3: Ha objektíven nézzük ez az egyetlen játék, aminek valaha sikerült felülmúlnia a Gothic 2-t, ha ARPG-ről van szó, a sokak által kritizált Next Gen update hosszú távon nagyon sokat jelentett ennek a játéknak, jó döntés volt szerintem (Gothic még mindig a kedvencem, de ha objektív szeretnék lenni, akkor Witcher).

Heroes 3: Elvileg nem ez a legjobb turn based stratégiai játék már, de mással még nem játszottam, elvileg az Age of Wonder Shadow Magic jobb. Kipróbálom majd azt is, de nekem egyelőre ez a legjobb.

Enderal: Legjobb RPG total conversion mod, ráadásul a Skyrim motorja alá készült!

2023. nov. 1. 13:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Nekem a The Witcher 1 az egyik kedvenc játékom, számomra hatalmas csalódás volt a Wild hunt. Főleg azért, mert open world lett.
2023. nov. 1. 14:03
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
#16 Nálam épp forditva. Hatalmas csalódás volt 1 számomra, pláne a magyar hadnemondjammegmilyen szinkron miatt... Mindig is szerettem open world játékokat, nekem Witcher 3 a legjobb witcher. Az első 2 rész szodával elmegy.
2023. nov. 1. 14:06
 18/25 anonim ***** válasza:
#16: Nekem a Witcher 2 a kedvencem, de nem az volt a kérdés, ezért írtam 3-t, az a legjobb open word ARPG a mostani piacon és azóta se sikerült elérni a szintet szerintem.(15 voltam)
2023. nov. 1. 14:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Might and magic 6 mint jó? Ocsmány grafika, ellenségek mögénk teleportálnak, vontatott. Az jó benne,hogy megy az Albionitól az Adaggio.
2023. nov. 1. 14:46
 20/25 A kérdező kommentje:
Én nagyon szerettem a magyar szinkront benne. És szerintem a hangulata is az elsőnek a legjobb, ez adja vissza a legjobban a könyvek hangulatát. A második részét is szeretem. A hármasból csak a Blood and wine kiegészítő tetszett igazán. Egyébként rpg játékokból a Dragon age Vérvonalak (Origins) a kedvencem.
2023. nov. 1. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!