Hol és hogyan érdemes reklámozni egy hetente megtartott hétköznap esti társasjátékos rendezvényt egy közepes méretű (50-60 ezer fős) vidéki megyeszékhelyen?
Ha semennyi pénzt nem akarsz költeni akkor közösségi média.
Ha egy kicsit szánnál rá, dobj össze egy plakátot, nyomtasd ki A4-esbe színesbe és tedd ki a város több pontjára. Pl. a könyvtárhoz, ifjúsági fórumhoz (ha van olyan, de ekkora városban biztos van valami ilyenmi), polgármesteri hivatal előtti hirdetőhöz, stb.
1. Rendszeresen megosztom 8-10 olyan csoportban, amiben benne van a városunk neve, vannak köztük több ezer fős csoportok is, megosztom a helyi és megyei programajánló csoportokban és minden olyan társasjáték csoportban, amit ismerek. Minden hétre meghívom az ismerősök meghívása gombbal azokat az ismerőseimet, akikkel már legalább egyszer játszottam társasjátékot, vagy tudom róluk, hogy szeretnek játszani. Mégis kevesen vagyunk.
2. Volt régen szórólap nyomtatás, mert akik kezdték, abból a társaságból az egyik egy fénymásolóban dolgozott, de az eredeti alapítók már nincsenek a csapatban, többek között a fénymásolóban dolgozó hölgy sincs, elköltözött a városból. Ezért nincs már szórólap, pedig annak idején én is arra jelentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!