A nemesis társas mennyire jó 1-10 skálán?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 20:27
1/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a szerencsén alapuló szerepjátékokat, nem is ismerek sokat, de egyébként elég jó, főleg ha meg jó zenét is berakunk alá hangulatfokozónak. Szóval olyan 8-9, de ha figyelembe vesszük hogy szeencsejáték, csak 6-7.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi várom a többi kérdést.
2023. okt. 31. 22:39
3/9 anonim válasza:
Kérdést? Minek? Ok, ahhoz hogy a vesszőkre nem figyeltek oda, már hozzászoktunk, csak idehányjátok a szavakat. De már azt se nézitek hogy melyeket.
:D
4/9 anonim válasza:
A Boardgamegeek-en 8.6-os, márpedig ha a világ legnagyobb szakértői oldalán ennyit kap egy játék, akkor az nem véletlen. Ahogy felettem is írták, sok múlik a szerencsén, de egy ilyen játékot megölne, ha órákig taktikázós, "mindig a legjobb nyer" eurogame-et csinálnánk belőle. Ez egy filmszerű, akciódús boardgame, így kell kezelni.
5/9 anonim válasza:
#4 én a körök közötti rettenetes adminisztráción akadok ki, pl. mikor módosítani kell a lények megjelenésének valószínűségén, egy zsák tartalmának a módosításával. Nekem mindig az akasztotta meg az egyébként tényleg izgalmas játékmenetet. Illetve az sem kellemes amikor már látod előre hogy nem nyerhetsz. Bár az nem is olyan rossz ha belegondolunk, a filmekben is van ilyen. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi várom a többi választ.
2023. nov. 1. 12:05
7/9 A kérdező kommentje:
Várom a válaszokat.!
2023. nov. 7. 17:53
8/9 anonim válasza:
A setup kicsit hosszú, a játék maga is sok órás, így eléggé el lehet benne fáradni, de én már 50 éves vagyok. :-) Nehéz benne életben maradni, de ez úgymond "reális", az idegenek erősebbek. Kevés a lőszer, érdemes együtt mozogni a pályán.
Izgalmas, mi szeretjük, a figurák szépek, a kártyák is. Az jó fűszer benne, hogy az első, aki meghal a csapatból, az átveheti az idegenek irányítását. 7,7/10 nekem
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2023. nov. 19. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!