Léteznek jó Print and Play társasjátékok?
Érdemes pénztárcába nyúlni, mert ez így etikus. Neked se esne jól ha egy szellemi tulajdonos valaki ellopná.
Egyébként néhány társasjátékos csoportba meg van osztva pár ténylegesen nyomtatható játék, de akkor is kell venned hozzá ezt-azt. PL dobókocka, adott esetben lapok laminálása, stb.
1es a print and play nem etikátlan, ez egy megjelentetési forma. Sok esetben ugyanúgy ki kell fizetned a játékot, azaz nem ingyenes, csak hát mivel digitális az egész, a fizikai verzióját neked kell elkészíteni, ezért olcsó.
Én konkrét játékokat nem ismerek, általában társasos kávézóba járunk játszani, így nem kell kfiizetni a bűndrága játékokat, de beírtam youtube-ra és egyből feljött egy top 5 ilyen játék, szóval szerintem ha keresel, találsz.
https://www.youtube.com/watch?v=Jv48g695lzs&ab_channel=Danny..
Itt pld van egy FB csoport, akinek a fájljai nyilvánosak, és olyan játék átiratok vannak itt, amik ha néha a francia kártyán, dobókockán kívül kinyomtatható dolgokat is igényelnek, akkor a kinyomtatni való egyebek is ott vannak fájlban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!