Menő játékosnevek?
Figyelt kérdés
Irnátok menő játékosneveket (honfoglalóban)2023. okt. 31. 19:54
12/29 anonim válasza:
Belzepúp
Tikkadtag
Pinavadász
FelsőTízezer
OrbánViktor
Dr.Buboló
13/29 A kérdező kommentje:
Köszi, válaszokat
Lehet hogy rosszul fogalmaztam, nem menő, hanem valami jó játékosneveket keresek
2023. nov. 1. 16:13
14/29 anonim válasza:
Mi számít jónak?
Egyébként ha már magadtól nem megy egy név kitalálás, az elég rosszul kezdődik.
15/29 A kérdező kommentje:
Kitaláltam jókat, de azok nem tetszenek annak aki keresi :(
2023. nov. 1. 21:18
16/29 anonim válasza:
Nekem mindig Warrior002, olykor Warrior002HU és annak egyéb stilizált változatai voltak a neveim, fantasy szerepjátékokban Arthaghon, vagy Arthaghon von Rayford, ha kifért. PS-en A Warrior agresszívnek minősült, ezért ott Cabal002HU lettem. Komolytalan közösségi oldalakon, mint pölö Reddit, Axidental-JeepBuilder-ként vagyok ismert. Ilyen kaliberre gondolsz?
17/29 anonim válasza:
De felőlem lehet a játékhoz köthető is, pölö "Hunfoglaló", tetszőlegesen módosítva.
20/29 anonim válasza:
Azokat én használom, úgyhogy már mind foglalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!