Mi legyen a játékosnevem?
Figyelt kérdés
A nevem Kira és ezzel akarok valami jó játékosnevet amit mindenhova hasznélok, de nem jut eszembe semmi. Azért nem akarom azt hogy sima Kira mert abból biztos nagyon sok van. Ti tudtok valami jót?2020. júl. 21. 22:06
5/8 anonim válasza:
Ki-Ra princess of power
SeriaKira
6/8 anonim válasza:
Én anno úgy csináltam a nevemet, hogy egy karakter/kaszt nevét összekombináltam valamivel ami én vagyok pl a nevemmel.
Dani + shaman = ShaDan
Warrior + Dominik = WarDom
Stb
Lehetséges úgy is, hogy jól hangzó szavakat raksz egymás mellé: RocketWar, de ez szerintem nem épp a legjobb
Olyat is hallottam, hogy a számára fontos dolgokat az ember összegyüjtötte, és azok első betüiből csinált egy nevet:
Anya, tesó, Apa, Xbox, -> atax (nem ez volt az ő neve, ez csak egy példa volt, ahogy a többi is)
8/8 anonim válasza:
She Makira (ez a Sima Kirából jött:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!