Újratelepítettem a gépemet, és amikor visszatöltöttem a GTA 5-öt, akkor újrakezdte az egészet, elvesztek a mentéseim. Honnan lehet őket visszahozni?
Figyelt kérdés
Úgy telepítettem újra, hogy minden meghajtóról mindent töröljön le. Visszatöltöttem én nincs meg semmi, nem találom őket. A Rockstar laucherben meg azt írja, hogy már játszottam vele, jelen esetben 58 órát. Ezt kiírja, mégsem ezt tükrözi. Honnan tudom visszaszerezni őket? Nyilván nem akarok 58 órát teljesen újrajátszani.2023. okt. 23. 15:44
1/4 anonim válasza:
Akkor ne játsz. Mi a kérdés? Gondolod hogy a rockstar tárolja a mentéseidet? Csak azt látja szerintem hogy mikor léptél be utoljára.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nekem megjegyezte a gta 5 újrarakás után is, pedig évekig be se léptem. Ugyanabba a fiókba léptél be?
4/4 anonim válasza:
Ha minden meghajtóról mindent töröljön le opciót választ valaki, az bizony a mentés fájlokat is viszi magával.
Szerencsére már kaptál választ, kezdd előröl vagy szedj le egy mentést netről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!