Feláldoznál 1 napot a hátra lévő életedből, ha végig játszhatnál bármilyen gamet újra?
Magyarázom:
Mondjuk meghalnál 2042 dec 14-én, de ha igent mondanál az alkura akkor 2042 dec 13-án halsz meg. De cserébe végig játszhatnád mondjuk a Resident Evil 8-at úgy hogy nem ismersz semmilyen nyomot, spoilet, segitséget. Nem tudod hol vannak a lootok, nem ismered pl Chris motivációját hogy miért ölte meg Miát stb.
Meg tennéd? Élnél a lehetőséggel? Akár többször is?
#10 Hát én általános suliban nyomtam. Utána jött a középsuli, konditerem, foci, haverok, éjszakai élet stb.
Ma már mindenkinek van gyereke van, vagy külföld, vagy Pest... Versenysport nem fér bele munka mellett. Ha van este 2 órám akkor én igenis leülök játszani. Én a witcher 3-at tolom most, igaz hogy december óta és még van bőven játékidő, de mivel jobb abban az időben görgetni a tik tokot vagy nézni a netflixet?
Van néhány cím amit ki akarok játszani. Bár mindet sanszos hogy nem fogom (mert több game jön ki mint amilyen ütemben haladok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!