Feláldoznál 1 napot a hátra lévő életedből, ha végig játszhatnál bármilyen gamet újra?
Magyarázom:
Mondjuk meghalnál 2042 dec 14-én, de ha igent mondanál az alkura akkor 2042 dec 13-án halsz meg. De cserébe végig játszhatnád mondjuk a Resident Evil 8-at úgy hogy nem ismersz semmilyen nyomot, spoilet, segitséget. Nem tudod hol vannak a lootok, nem ismered pl Chris motivációját hogy miért ölte meg Miát stb.
Meg tennéd? Élnél a lehetőséggel? Akár többször is?
GTA San Andreas 13 éves voltam, nem volt perfect angolom, a repülős küldiknél megakadtam így kellett egy mentést keresnem a neten, ami a történet egy későbbi szakaszába tett le. A mai szemmel rohadt gyenge grafikája van, de nekem tinédzserként a kedvencem volt, jó zenék, jó sztori. Ehhez képest a GTA V-tel eszembe nem jutna újra játszani. Egyébként a 6-ot bármilyen sz*r is lesz/ lehet várom, hiszen gyerekkori kedvenc.
Egy másik ilyen, nem egy sztori alapú, a fifa2003, nem tudom miért ez. Nem nagyon lehetett benne menedzselni, volt kb 3 szezon, online-nak még nyoma sem volt. A soundtrackje szintén nagyon tetszett nekem. A mostani fifák jobbak, de ez volt az első. De hát szexnél is az első nő akivel voltam nem volt valami szép, mégis szép emlék, mert az első volt :D
Legyen még egy harmadik: Need for Speed Underground 1. Miért ez?? Nem tudom, de tavaly nyáron ismét végigjátszottam. És ami jó, hogy annyira régen játszottam vele, hogy nem emlékeztem semmire belőle. Igaz ez sem egy sztori központú játék. Kicsit sokat írtam, elkapott a nosztalgia, de ezek voltak az igazán jó game-ek :)
Ha a Sanitarium vagy az Undying kijön remastered 4k verzióban akkor tuti végigjátszom újra.
Akkor is ha emiatt 2 nappal hamarabb halok meg.
A Sanitariumot megpróbáltam újra nemrég. De fél órát kellett bütykölni a Windowsban, hogy el tudjam egyáltalán indítani, utána meg fájdalmasan nézett ki a max 640x480 felbontásban. Tényleg élvezhetetlen volt így, pedig zseniális játék. Talán a legjobb azok közül amikkel valaha is játszottam.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
8# pont azért áldoznál fel egy napot hogy ugy tudj neki vágni hogy nem ismersz róla semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!