Kezelhetőek ezek a dührohamok?
A barátom a leghiggadtabb, legkiegyensúlyozottabb ember, akit csak ismerek. Kivéve, ha vidójátékozik, olyankor nagyon el tud gurulni a gyógyszere. 2019 óta, különböző esport tornákon 2600eurót nyert, de talán még ez sem fedezi a rengeteg kárt amit okozott miközben játszott. Tört már össze tévét, vadiúj ps5-öt, egeret, billentyűzetet, nameg rengeteg PS controllert. Mindez a roham csak addig tart, amîg a kezében lévő tárgyat a földhöz vágja, aztán hirtelen teljesen megnyugszik, mintha egy másik ember lenne. Vettem neki egy ritka, gyűjtői controllert, gondaltam arra hátha vigyázni fog, mert tőlem kapta. Hát igen, szépen meg is óvta, de csak azért mert nem használja, csak kitette a polcra...azóta meg vagy 5 másikat szétvert.
Empatikusan megemlítettem neki, hogy szívesen elkísérem pszichológushk, de csak megsértődött, mert kattantnak nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!