FIFA-ban más is kapott már felfüggesztést? Több lent
Ma vettem meg az EA fc 24-et de azt írja ki hogy decice suspended. Konkrétan sok pénzért nem enged ultimate teamezni úgy, hogy az előző fifaban nem is csináltam semmit olyat ami miatt suspendion járt volna. Ami a másik dolog hogy megnéztem hogy mikor bannoltak de az nincs odairva hogy mi az oka ennek.
Ilyenkor mi a teendő mert természetesen. a chaten nem válaszolnak,pénzemet meg nem kapom vissza....
Hát ha bannoltak annak biztos oka volt. Biztos olyant mondtál/tettél amivel kiérdemelted. Az új rész ezt érzékelte hogy ugyanaz a gép id és ip mint a bannoltnál.
Hogy mit tehetsz? Ha jogosan kaptad bann-t akkor semmit, ez van. Ha nem jogos volt a bann(amit kétlek) akkor support-nál kell reklamálj. Aztán az már megint más kérdés mennyire foglalkoznak majd veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!