Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni az EA sports...

Megéri megvenni az EA sports fc 24 et?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mint ha a széria elég rossz lenne.Szinte minden évben vettem Fifát de valami nem igazi és csalódottság tölt el.A régiben fifa 16 vagy fifa 18 nincs új dolgok mint női foci csapatok de nem baj de sok válogatott van pl Kolumbia India Egyiptom stb Most a fifa 22 meg 23 ban a fentieket kivették de van új dolgok benne.Ezért nem tudom most érdemes e megvenni ezt az újat amiből csak EA lett és nem fifa

2023. júl. 31. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel hogy szeptember végén jelenik meg, és még bétateszt sem volt belőle, eléggé nehéz lenne megmondani. Tartalmilag biztos kevesebb lesz, mint a legutolsó FIFA játék, egyszerűen nem volt idejük annyi mindent belerakni (nem is beszélve a FIFA szervezet által birtokolt exkluzív tartalmakról).
2023. júl. 31. 23:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen éppen az a tartalom ami kevés
2023. aug. 1. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden évben egy és ugyanaz szóval, nem nem éri meg. Fifát olyan 4-5 évente éri megvenni. Addigra összegyűlik annyi, hogy azt mond rá, igen ez teljesen más mint az elődei. Szerintem. De ez is azért van mert az emberek megveszik évről évre ugyanazt és ameddig így lesz addig nem is igen lesz nagyobb változás. Főleg, hogy 1 év alatt kevesebbet lehet rajta dolgozni mint mondjuk 2-3 év alatt, logikusan. Ez a véleményem erről.
2023. aug. 2. 02:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen meg. És az sem igaz, amit az előttem kommentelők írtak. Bár igaz, hogy játékélményben sokszor nem tettek hozzá semmit, de mostanában volt pár reveal videó, amiből kiderül, hogy sok újítás lesz. És itt most nem csak a női fociról beszélek, hanem a játékélményről, a grafikáról. Minden eddiginél realisztikusabb lesz. Nem beszélve arról, hogy az EA Sports-nak most sokkal több pénze is maradt a fejlesztésre, lévén hogy már nem adják a dollár millikat a FIFA-nak, ami igazából a nevén kívül semmit nem adott a játéknak, ugyanis a licenceket nem tőlük vásárolták hanem a kluboktól, labdarúgó-szövetségektől. Így tehát nem esünk el egyetlen licenctől sem és az EA zsebében is jelentősen több pénz marad. Ez a szerződésbontás inkább tett jót a fejlesztőknek, mint a FIFA-nak. Ennek negatív velejárója (már ha lehet annak nevezni) csak annyi, hogy más neve lett. A lényeg, hogy most sokkal realisztikusabb lesz a játék, több animációval. És bár jóval drágább lesz a standard verzió, én - ahogy minden évben - meg fogom venni.
2023. aug. 3. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
"És bár jóval drágább lesz a standard verzió, én - ahogy minden évben - meg fogom venni." Pontosan ezért tart ott a játékipar vagy bármi más ahol tart. Mert vannak emberek akik minden szart megvesznek. Itt egy termék ami évente jön ki de megváltoztatják egy kicsit más névvel és lehet is eladni. Bravó.
2023. aug. 4. 01:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Bravó? Ezt kinek írtad? Mert mi van ha én egy COD-ért nem adok ki annyit nekem nem ér meg, mert nem szeretem. Nem beszélve arról a fos PES-ről, amit elvileg a FIFA riválisaként gyártják, de hogy a te szavaddal éljek egy szar. Az a játék tényleg trágya, de aki fanatikus, az miért ne adna ki annyit egy játékért, amit szeret? Pl. ott vannak a számomra tök haszontalan okos órák, amikre tőbb százezreket költenek emberek, amiről meg én gondolom azt hogy szar. Csak hogy szemléltessem a dolgokat. Kinek mi éri meg. Nekem megéri.
2023. aug. 4. 02:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Megérte megvettem csak sajnálom azt hogy miért nincs benne mint régebben Egyiptom Kolumbia meg India de most már Brazília így is jó de kevés válogatottal egy kicsit unalmas
2023. dec. 18. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám, hogy alap válogatott csapatok nincsenek benne.
márc. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!