Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért mindig az ally nyer?

Miért mindig az ally nyer?

Figyelt kérdés

Esélytelen! Mindig az ally nyer!

Minden szerveren, bármilyen leosztásban, mindig az ally nyer!

Ennyire bénák a horda játékosok?

2023. szept. 17. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

De illegális és elavult. Az, hogy épp tauri szintű szervereket nem záratja be a blizz az csak azért van, mert túl kis falatok ahhoz, a nagyobb nemzetközi szervereket szépen számolták fel...

És elavult, egyszerűen pár hobbikertész nem tudja azt a fejlesztést, javításokat elvégezni, amit a blizz dolgozói.

2023. szept. 19. 20:24
 12/19 A kérdező kommentje:

Az alapjáték 2004-ben jelent meg.

Mégis kiadta a blizzard a classicot.

Most pl kitalálták hogy csak google hitelesítéssel lehet belépni.

Nem illegális. Elavult? Hát nem a legújabb játék.

De minek okoskodsz? Szerintem 1 percet se játszottál a játékkal. És úgyis mindig az ally nyer....

2023. szept. 20. 04:37
 13/19 anonim ***** válasza:

A stílusodon foghatnál vissza, mert kb 10 éves szint.

Egyrészt az, hogy a saját játékukat kiadták újra, az a saját dolguk és volt rá igény, pont, a tört szervereknek semmi joguk ha a classicot teszik ki ha bármelyik kieget.

Meglepődnél ha megmutatnám mennyi /played van már a játékban, hozzáteszem, kezdetektől játszom, szóval lassan 20 éve. ( Mellékesen jegyzem meg nálunk csak 2005-ben jelent meg, de mindegy. )

2023. szept. 20. 04:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, és semmiféle google hitelesítés nincs eredetin, ott van nekik a saját rendszerük, ha valaki kétlépcsőst szeretne használni, vagy épp SMS-ben küldött kódra is van lehetőség, ennyi erről.
2023. szept. 20. 04:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Szerintem te fogj vissza a stílusodból.

"hozzáteszem, kezdetektől játszom"

Ezt azért elég nehéz elhinni.

A blizzard meg hülye. Nem tudja úgy megcsinálni a játékot, hogy ne legyen 100 féle tört szerver.

Van erről valami hivatalos nyilatkozat. Addig nem illegális, amíg nem kérnek érte pénzt.

2023. szept. 20. 06:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Legkevésbé sem érdekel, hogy hiszed vagy sem, elég ha én tudom, ha valaki értelmes stílusban érdeklődik annak simán tudok screenshootot mutatni stb /played-ről, vagy épp mikor értem el az első achievementeket, bár ugye az csak LK pre patch idejét mutatja.

MIndegy is, akkor sem legális, szóval na, örülj neki nem eltt jelentve a kérdés, mert azt láttam pár szebb kommentedet eltűntették.

2023. szept. 20. 06:48
 17/19 A kérdező kommentje:

1ik kommentemet se tüntették el.

Mit is jelentenél?

Szerintem te egy allys rugó vagy.

2023. szept. 20. 07:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem írom le mert akkor azt törlik, jó, higgy amit gondolsz, na szia. :)
2023. szept. 20. 07:39
 19/19 anonim ***** válasza:
#18. Ne foglalkozz ezzel a nyomorék 8 évessel. :D Nem éri meg.
2023. szept. 20. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!