Miért mindig az ally nyer?
Esélytelen! Mindig az ally nyer!
Minden szerveren, bármilyen leosztásban, mindig az ally nyer!
Ennyire bénák a horda játékosok?
De illegális és elavult. Az, hogy épp tauri szintű szervereket nem záratja be a blizz az csak azért van, mert túl kis falatok ahhoz, a nagyobb nemzetközi szervereket szépen számolták fel...
És elavult, egyszerűen pár hobbikertész nem tudja azt a fejlesztést, javításokat elvégezni, amit a blizz dolgozói.
Az alapjáték 2004-ben jelent meg.
Mégis kiadta a blizzard a classicot.
Most pl kitalálták hogy csak google hitelesítéssel lehet belépni.
Nem illegális. Elavult? Hát nem a legújabb játék.
De minek okoskodsz? Szerintem 1 percet se játszottál a játékkal. És úgyis mindig az ally nyer....
A stílusodon foghatnál vissza, mert kb 10 éves szint.
Egyrészt az, hogy a saját játékukat kiadták újra, az a saját dolguk és volt rá igény, pont, a tört szervereknek semmi joguk ha a classicot teszik ki ha bármelyik kieget.
Meglepődnél ha megmutatnám mennyi /played van már a játékban, hozzáteszem, kezdetektől játszom, szóval lassan 20 éve. ( Mellékesen jegyzem meg nálunk csak 2005-ben jelent meg, de mindegy. )
Szerintem te fogj vissza a stílusodból.
"hozzáteszem, kezdetektől játszom"
Ezt azért elég nehéz elhinni.
A blizzard meg hülye. Nem tudja úgy megcsinálni a játékot, hogy ne legyen 100 féle tört szerver.
Van erről valami hivatalos nyilatkozat. Addig nem illegális, amíg nem kérnek érte pénzt.
Legkevésbé sem érdekel, hogy hiszed vagy sem, elég ha én tudom, ha valaki értelmes stílusban érdeklődik annak simán tudok screenshootot mutatni stb /played-ről, vagy épp mikor értem el az első achievementeket, bár ugye az csak LK pre patch idejét mutatja.
MIndegy is, akkor sem legális, szóval na, örülj neki nem eltt jelentve a kérdés, mert azt láttam pár szebb kommentedet eltűntették.
1ik kommentemet se tüntették el.
Mit is jelentenél?
Szerintem te egy allys rugó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!