Mit kezdjek a bannolt LoL profilommal?
Szóóóóval, viszonylag sokat LoLozok és Valorantozok, úgyhogy költöttem mind2 játékba.
De pár hete kaptam egy permabant LoLban. Írtam supportnak, válaszolták, nem akarják visszavonni a bant.
Megpróbáltam a Valorantot átvinni egy másik email címre, hogy akkor hátha tudok új LoL-t csinálni, de neeeem. Hozta magával a jó kis bant.
És arra jutottam, hogy akkor lehet töröltetni kéne a profilt és létre hozni egy újat.
Mert igazából az annyira nem zavar, hogy nem tudok többet ezzel a LoL profillal játszani, de Valorant. Az utóbbiba tényleg sok pént költöttem és nem szeretném veszni hagyni.
Tehát szerintetek (mivel össze van kapcsolva a kettő) ha a LoL-t töröltetem, akkor a Valorantot is törölni fogják?
Ha igen, akkor szerintetek ha írok még pár levelet a supportnak, akkor tudnék kapni egy unbant?
A válaszokat légyszi csak értelmesen.
Kicsit hosszú lett,de aki elolvassa annak nagyon szépen köszönöm.
A valorant-nál nézi a géped alkatrészeinek a sorozatszámait is, mint processzor, alaplap, videokártya, szóval kb komplett konfigot cserélhetsz ha megint valorantozni akarsz.
Perma ban-hoz meg elég sokat kell tenni (vagy elég súlyosat), azt nem vonják vissza.
LoL-ozni még tudsz, csak ne add meg a bankkártyádat meg a telefonszámodat, mert azok is tiltólistára szoktak kerülni, azzal együtt repül az auto ban.
Ohh, hát rendben, kár érte.:(
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!