Nem elérhető a bet365?
Figyelt kérdés
Bármilyen böngészőről próbálkozom, egyik pillanatról a másikra azt írja nem enged fel, mert A kapcsolata nem privát és hogy feltörhetnek2023. szept. 17. 09:49
1/12 anonim válasza:
Ha. Jól tudom.az orban. Kormany keze van ebben
Mivel nem adózól a nyermenyböl ezert betett a kormány azoknak akik szeretnenek nyerni egy kis pénzt
Unibetes voltam, nalam is. Hasonlo gond volt
Most quickwin oldalon játszom
2/12 anonim válasza:
1-es vagyok, kicsinyes undorítő szar moslek fidess, de ők lophatnak ezerrel
3/12 anonim válasza:
És hogyan lehet kivenni a pénzed onnét?
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Hátravinni agyonlőni most már megpusztulhatna a gorilla.
6/12 anonim válasza:
Gyerekek én ma kaptam egy emailt tőlük, mivel volt egy folyamatban lévő kifizetésem. A bank elutasította a kifizetést, ezért visszarakták a számlámra a pénzt. Nagyon úgy néz ki, hogy a kedves kormányunk úgy van vele, hogy ha nem adózól a tiltott szerencsejátékon (mert ugye annak minősítették a Szerencsejáték zRt-n kívül mindet) szerzett pénzed nem fogod megkapni. Hogy baszná teherbe az anyját az összes rabló szemétláda szarházi!! Még megpróbálom majd Revolutra, mivel az nem magyar hátha befogadja a pénzt.
7/12 anonim válasza:
6-os nekem is visszaküldtek a fogadasi oldalra
Sok fideszes csicska, tessek, itt van
8/12 anonim válasza:
6-os mennyi pénzed ragadt be?
9/12 anonim válasza:
5-ös csak nem megutáltad a csuti rézbőrüt?
10/12 anonim válasza:
Skrill, gyerekek.. Skrill..
Amúgy tényleg borzasztó ez :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!