Ki milyen sharp fogadóirodákat használ, ami nem korlátoz le? Pinnaclet néztem, de az nem elérhető Mo-ról.
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 09:53
1/11 anonim válasza:
Pinnacle nem elérhető? Én azon szoktam fogadni.
3/11 anonim válasza:
Nem lehet már regisztrálni itthonról.
Softokat használok, azokat meg lehet verni. Pinnin szignifikáns profitot nem lehet elérni.
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem enged regelni, soft accokból meg fogyóban vagyok. Pinnaclen is lehet szignifikáns profitot elérni, csak jóval nehezebb.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Egyéb ötlet, tipp?
2022. dec. 22. 13:33
5/11 anonim válasza:
Betfair exchange is jó lehet. Sokszor jobb odds van mint Pinnin.
6/11 anonim válasza:
Ha megkérdezhetem, milyen softoknál korlátoztattad le magad, és mekkora összegig bírták? Akár üzenetben is.
7/11 A kérdező kommentje:
Bet365 kb 5-6 fiók, Unibet, betfair, 888.sport
2022. dec. 23. 00:12
8/11 anonim válasza:
Bet365 ha jól sejtem nem azért tiltott mert sokat nyertél, hanem mert rajöttek hogy visszatérsz és a módszered nem éppen hétköznapi :)
9/11 A kérdező kommentje:
Azért tiltottak, mert rendszeresen jobb oddsokon fogadok, mint a starting price. De megéri, mert jelentős profittal jár. 600k profitnál engem már mindig korlátoztak, de ez csak az én tapasztalatom.
2022. dec. 23. 09:52
10/11 anonim válasza:
Írj rám, tudok TG contactot softokhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!