Gta V online mód másnak sem működik?
Figyelt kérdés
Most már több mint egy napja nem tudom elindítani az online részt próbáltam másik gépen azon is ugyanazt írja ki. (Your save data could not be loaded bla bla bla) Hosszas töltés után semmi nem történik aztán hirtelen én vagyok Franklin és onnan sincs online mód. (The rockstar game services are unavailable right now. Ott ez a hiba fogad.) Próbáltam már mindent amit írtak. Netet is újraindítottam a játékot és a gépet is. Töröltem a social mappát utána a profilt majd az egészet kihúztam végül pedig újra lett rakva az egész játék de még így sem jó. Ötlet? Másnál is volt vagy van ez így?2023. szept. 11. 15:50
1/1 anonim válasza:
Olvastam, hogy ilyenkor a launcher nem tudja magát frissíteni, mert az IP címmel van valami nyűgje a szervernek (mármint az egyik lehetséges indok). Én a router kikapcsolását csináltam ilyenkor, de nemcsak újraindítottam, hanem kikapcsolva hagytam viszonylag hosszabb ideig (fél óránál tovább). Ilyenkor a bekapcsolás után elvileg újrakonfigurálja magát, új lesz az IP cím (volt, aki VPN használatát javasolta). Nekem ez vált be, amikor minden más csődöt mondott. Amúgy általában a local profil törlése elég szokott lenni, amíg rendszeresen GTA-ztam, relatíve gyakran jelentkezett nálam is ez a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!