Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyek azok a játékok, amelyek...

Melyek azok a játékok, amelyeken érződik, hogy van lelkük és nem csak termékek?

Figyelt kérdés
Én ezeket tudom mondani: Life is Strange, Ori and the blind forest, The Witcher 1.

2023. szept. 9. 20:11
1 2
 1/19 anonim válasza:
83%
Far Cry 3 A barátaimnak tekintem a srácokat. Call of Juarez Gunslinger Szintén.
2023. szept. 9. 20:13
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbb Telltale játék ilyen.

Stardew Valley-t is ide sorolnám még. Imádom azt a játékot. Annyak is van "lelke". :)

2023. szept. 9. 20:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Witcher 3, ha az első tetszett, szerintem ez is fog.

Deus Ex, főleg az eredeti, 2000-es. De a Human Revolution és a Mankind Divided is kimondottan jó darabok.

Alien: Isolation. Remekül visszaadja az első film nyomasztó, horrorisztikus hangulatát, a környezet, a világ is részletekbe menően hű az alapműhöz, az Alien mesterséges intelligenciája pedig zseniális.

2023. szept. 9. 20:28
 4/19 A kérdező kommentje:

Deus ex 1-et először fel is írtam, de aztán töröltem, mert tényleg csak azokat a játékokat akartam ideírni, amelyek tényleg hatással voltak rám valamiben.

Alien isolation is nagyszerű játék. A The Witcher 3 nekem annyira nem jött be, csak a Blood and wine kiegészítője, főleg úgy, hogy olvasta ma könyveket. Nálam a Blood and wine a The Witcher 1-el van egy szinten.

Írok még pár említésre méltó játékot: Dragon age Origins, Portal 2 (de az első is), Bioshock széria, Detroit become human, Mass effect trilógia (ebben imádtam a karaktereket, ahogy egyes írta a barátaim voltak amíg játszottam), Plague tale játékok. Hellblade: Senua's sacrifice viszont mehet negyediknek a felsorolásomba.

2023. szept. 9. 20:38
 5/19 A kérdező kommentje:

olvastam a*

A Plague tale: Requiem végét meg könnyeztem, Amicia és Hugo sztorija nagyon megható lett szerintem.

2023. szept. 9. 20:40
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Az indie játékok 90%-a.
2023. szept. 9. 21:21
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Quantic dream és Redemy játékai
2023. szept. 9. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

Max Payne

Alan Wake

GTA 3d játékok, főleg az 5

Vampire Bloodlines

Red Dead Redemption

Miami Hotline

2023. szept. 9. 21:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Alice: Madness Returns

Psychonauts 1 és 2

Beyond Good and Evil

Syberia széria.

2023. szept. 9. 22:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Machinarium
2023. szept. 9. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!