Van rá esély, hogy Steam-en leakciózzák még valamikor a GTA 5-öt?
Most én is lecsekkoltam, és igen, jelenleg 15 Euro a 40 helyett. Most az, hogy lesz-e ennél is olcsóbb... Hát most ha akarsz, akkor várhatsz novemberig, decemberig, mert akkor is lesznek akciók, de előre akkor sem fogja tudni senki se megmondani, hogy lesz-e még nagyobb akció rajta.
Amúgy nem tudom mennyire megbízhat adat, de néhány oldalon írja visszamenőleg az árát a GTA 5-nek, és úgy látom, hogy az elmúlt évek alatt nem igazán mentek 15 Euro alá, talán 13 Euro az, ami a legalacsonyabb volt (nyilván az egyszeri 100%-os akción kívül), de átlagban 15 Euróra szokták levinni. Szóval szerintem nem érdemes várni a még nagyobb akciót, hanem meg kell venni most 15-ért.
5-ös ha csak Steam érdekel akkor lehet, de isthereanydeal.com mutatja az összes helyet ahol meg lehet venni a játékot PC-re. Ha érdekelnek GOG árak vagy más platformok ahol Steam kulcsokat lehet venni, azt a SteamDB-n nem fogod látni.
Illetve SteamDB-n tudtommal csak a jelenlegi és valaha legalacsonyabb árakat lehet megnézni, míg isthereanydeal.com-on grafikonok vannak hogy mikor volt leárazás, vagy mennyi volt az ára mikor, vagy hány leárazás volt az elmúlt X időben ami segíthet abban hogy "kikalkuláld" hogy mikor lesz a következő, pl:
Itt kiválasztottam hogy mutassa az ár grafikont Steamen és Humble Bundle-n
Itt pedig hogy az elmúlt egy évben hány leárazás volt havonta ezen a két platformon:
Ilyen részletes grafikonok nincsenek SteamDB-n tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!