Van esély, hogy feloldják a ban-t, ha írok a blizzardnak?
2014 óta játszom különböző blizzard játékokkal, leginkább wow-al. Eddig soha nem csináltam semmi rosszat, figyelmeztetést sem kaptam és tegnap bannoltak egy trágár üzenet miatt. Egész konkréten azt írtam egy játékosnak, hogy "kapd be a f@szom te cigány" Mindezt magyarul, így ahogy le van írva, csak cenzúra nélkül. Nem is hittem, hogy megérti, szerintem kiszótárazta majd reportolt.
Még 18 napig aktív előfizetésem van a játékban és a 9 év alatt kb 700 eurót költöttem a játékra, ezekután egyetlen üzenet miatt kitiltottak.
A Blizzardnál is emberek dolgoznak, akik lehetnek empatikusak, nekem pozitív tapasztalatom van a supportal.
Ha szépen írsz egy bocsánatkérő mailt nekik és megígéred hogy többet nem fordul elő, akkor nagy esélyt látok arra, hogy csökkentik a büntetést. Hidd el, egy 9 éves ügyfelet ők sem szívesen küldenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!