Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha egy Pc-játékból megvettem...

Ha egy Pc-játékból megvettem az eredeti lemezes verziót, akkor ha Steam-ről le szeretném tölteni, újra fizetnem kell érte?

Figyelt kérdés
Telepíteni szeretném a laptopomra, viszont azon nincs optikai meghajtó.
2023. aug. 27. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha régi játékról van szó, akkor igen. 2012 előtti lemezes játékok nem ismerték még a Steam-et. Tehát hiába van meg neked eredeti lemezen, Steam nélkül csak optikai meghajtóval tudod használni. Vagy Steam-en is megveszed, vagy pedig veszel 1 meghajtót(vagy megkéred egyik haverod akinek van hogy írja kin pendrive-ra vagy dobja át email-be).
2023. aug. 27. 18:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Elvileg 2016-os kiadás és Steam-en is fenn van.
2023. aug. 27. 18:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A lemezes kiadások 99 %-ban ugyanúgy egy klienshez kapcsolódnak kb 10 éve. (Hogy ez a Steam, vagy valamelyik kiadói kliens, az fel van tüntetve a dobozon) Csak tudod, hogy hova regisztráltad akkoriban nem? Illetve miért nem nézed meg, hogy ott van-e a könyvtáradban?
2023. aug. 27. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lemezes verzió Steam kódos, akkor ott be kellett aktiválni a használathoz és már rendelkezned kell egy ilyen fiókkal. Többször nem lehet aktiválni egy játékot, így abba a fiókba kell belépned, ahol aktiválva volt.

Ha frissen vett játékról van szó és Steam kulcs van benne, akkor csak be kell aktiválni a kliensben vagy az online profilban, és hozzáadja a könyvtárhoz, majd onnan telepíthető is (nincs szükség lemezre).

2023. aug. 27. 19:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
2023. aug. 27. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik esetet nem írtam le, de egyértelmű: ha nem Steam kulcs van a dobozos verzióban, azt nem fogod sehogy ott beaktiválni. Ezt külön fel szokták tüntetni a dobozon szöveggel és logóval is, hogy melyik platformon aktiválható.
2023. aug. 27. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha régi játékról van szó, akkor sem feltétlen7l. Vannak listák, hogy melyik régebbi dobozos játékokat lehet aktiválni Steamen (pl. Prey, Unreal Tournament 3, Supreme Commander, amik nekem működtek).

2023. aug. 28. 09:39
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, az említett 3 játék amúgy nem steames, nincs szükségük a kliensre vagy online kapcsolatra, viszont a kulcsaik aktiválhatók steamen egy ingyen difitália kiadásért. A Prey Steam verzióját például csak így lehet ma megszerezni.
2023. aug. 28. 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:
* ingyen digitális kiadásrért
2023. aug. 28. 09:43
 10/12 anonim ***** válasza:

#7 Kérlek el tudnád nekem küldeni ezt a listát? Nekem is van pár régi játékom, hátha tudnám aktiválni akkor Steam-en.

#1 vagyok.

2023. aug. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!