A Star Wars Jedi Survivor, Forspoken Just Cause 4 és Far Cry 6 játékokat megéri megvenni?
Ezek közül egyedül a Far Cry 6 érné meg.
SW-vól a Survivor nem lett a legjobb rész. Forspoken szintén. Just Cause-ból a 2 és 3. a legjobb rész.
Farcry 6 meglepően jó.
Forspoken nem tudom.
Jc4 hulladék
SW nekem csalódás volt, de nem tudnám megmondani miért.
A Star Wars Jedi survivor nagyon jó játék. Érdemes megvenni.
Far cry 6 se rossz.
mit vettel meg?
fc6 (foleg sok vegigjatszas utan) valamiert tenyleg szukosen kicsinek tunik pedig nem az
kezdoszakasza nagyon gyorsan atfuthato
inkabb a keszitok is a megemlekezeses (3,4,5) dlc kre gyurtak ami helyett rendes dlcket vagy boviteseket is csinalhattak volna
jc4 et nem tudom miert huzzak le sokan, a tobbiben nincsenek meg ami ebben, pont azert jo mert barmilyen esztelenseget lehet csinalni benne melto a nevehez, de ugytunik akiknek nem tetszik azok valami mast akarnak
fc6 es jc4 el barmikor ellehet lenni
ellenben a tobbi barmilyen jo nem lehet barmikor elleni nem orokzoldek
forspoken ben persze a magic parkour dolog biztos egy idejig lekoti embert (ebben jc4 hez hasonlo)
A JC 4-el szerintem az a legtöbb ember baja hogy:
1: Denuvo szárnyai alatt van.
2: Amennyire tudom=(én még nem játszottam) elvileg k#rva sokat crash-el és egyéb technikai gondok.
Legalábbis amennyit én hallottam és olvastam, nekem ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!