Döntsük el egyszer s mindenkorra melyik a legjobb sims kiadás?
Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 06:26
A kérdező szavazást indított:
The Sims
The Sims 2
The Sims 3
Die Sims 4 német kiadás
13 szavazat
1/9 anonim válasza:
Relativ, kinek melyik a legjobb. Nekem a 3. rész
2/9 anonim válasza:
A német Sims 4 miben más mint az angol verzió? Vagy miért lett kiemelve hogy a német?
3/9 A kérdező kommentje:
Összesegeben az is Sims 4
2023. aug. 14. 07:34
4/9 anonim válasza:
Attól, hogy itt a gyk-n öt ember "eldönti egyszer s mindenkorra", még nem fog eldőlni a kérdés. :)
Én amúgy nem utálom annyira a 4. részt, mint az átlag, csak egy teljesen felesleges újrakiadás volt, ami nem sokat változtatott a 3. részen. Egyértelműen azért készült, hogy újra el lehessen adni ugyanazokat a kiegészítőket, amiket már egyszer megvettek a 3. részhez is.
Szóval a 3-asra szavazok.
5/9 anonim válasza:
#4 De, eldől, annak az 5 embernek a körében. :)
6/9 anonim válasza:
Mit kell belevenni, az alap játékot, vagy minden kiegészítőt is, vagy a kiegek egy csoportját csak?
Mivel nem játszottam az első és a 4. résszel, így nehéz pártatlan képet adni róla, szóval maradjon a hármas.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Minden kiegészítőt persze.
2023. aug. 14. 13:16
8/9 harebell válasza:
Sokáig a 3-mal játszottam a 4 helyett, mert sokkal több lehetőség volt benne, számomra sokkal érdekesebb volt. Aztán megszerettem a 4 letisztultságát, az is plusz, hogy sokkal kevesebb a töltődési idő, gyorsabb az egész (ez persze gépfüggő). Azóta a 4-gyel játszom már csak. Amúgy vannak dolgok, amik a 2-ből, sőt az 1-ből is hiányoznak nekem, amiket szerettem.
9/9 anonim válasza:
Egyértelmű Sims 2. Olyat fejlődött az 1 után, hogy köpni nyelni nem lehetett. A 3-4 azok alig változtak a 2 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!