Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pillars of Eternityhez segítő...

Pillars of Eternityhez segítő tippek és tanácsok?

Figyelt kérdés

Kétszer elkezdtem már ezt a játékot, de hamar abba is hagytam. Valószínűleg nagyon a Divinity Original Sin 1-2, és a Dragon Age játékokat kerestem benne. De ez más, de jó játéknak tűnik ez, ezért újra elkezdtem. De néhány dolog nem világos, ebben szeretnék segítséget kérni!

1.) A kurzort nem lehet valahogy látványosabbá tenni? Hogy egyértelmű legyen az a hely, ahová kijelölöm a karakterek mozgását?

2.) A kamerát nem lehet beállítani, hogy kövesse a csapatot? Mindig nekem kell mozgatom a képet nyilakkal vagy egérrel?

3.) Csapat MI ki vagy be legyen kapcsolva?

4.) Nincs olyan gomb, ami infot mutat a környezetről, mint Divinityben és Dragon Ageben?

5.) Hogyan tudom gyógyítani magamat és a társakat? Van táborozás, azt látom, de még hogyan?

6.) Kamera statikus, illetve csak nyitni vagy szűkebbre lehet venni? Forgatni nem lehet?

7.) Hátizsák lesz nagyobb később?

Egyelőre ennyi érdekel, de biztosan lesz még kérdésem, kitartó válaszadókat keresek, és bármilyen más tippet örömmel fogadok!

Köszönöm!

2023. aug. 1. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:

régebben játszottam vele, úgyhogy emlékezetből:

1 nem hiszem

2 asszem nem lehet, neked kell

3 az MI bekapcsolva gondolom azt jeleneti, hogy ha egy karakternek beállítottad, hogy hogy viselkedjen, pl. agresszív mágus, akkor e szerint ő maga is elkezd akciókat, pl. ha feltűnik egy ellenség, akkor elkezd egy támadó varázslatot. Én a harcosokat beállítom, tehát a közelharcos rontson rá az ellenre, az íjász meg lődözzön, amint lehet, de a varázsló jellegűeknél viszont én mondom meg, hogy mikor gyógyítson, stb.

4 a tabulátor néhány dolgot megmutat, asszem

5 vannak gyógyító karakterek, priest, stb. neki vannak gyógyító varázslatai

6 ez a játék a kiváló Baldur's Gate érzést akarja megismételni, az meg egynézetű volt, tehát nem.

7 nem tudok róla, de szintlépésnél erősebbek lesznek a karakterek, illetve lehet venni tekercstartót, meg ékkőtartót, amikbe sok kis bizbaszt el lehet tárolni.

a Pause gombot használod? Ha nem, ez fontos. Csata esetén Space - pause, mindenkinek megmondod mit tegyen, majd elindítod és akkor végrehajtják.

2023. aug. 3. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
3, tehát MI bekapcsolva, de az egyes karakterek viselkedése másra van állítva
2023. aug. 3. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Varázslóknál nézd át a varázskönyvet, mert ott vannak a tudott varázslatok és ezek közül kell kiválasztani, hogy melyiket memorizálja.
2023. aug. 3. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznos segítségek!! Jöhetek majd még kérdezni, ha kezdek belemelegedni?
2023. aug. 3. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
simán, amire emlékszem, azt mondom :-)
2023. aug. 3. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy legyen egy, vagy két közelharcos, akikre a max páncél kerül, a többiek meg távolról íjaznak, parittyáznak, varázsolnak.
2023. aug. 4. 09:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Ejtettem, mert közben megjelent a Baldur's Gate III. :) Elnézést, hogy feleslegesen zavartalak. De azért rajta marad a listán ez is!
2023. aug. 12. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:

jó játékot! :-)

Az első két Baldurs-ot nagyon szerettem, remélem ez a 3. is olyan jó!

2023. aug. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!