Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan legyek profibb ?

Hogyan legyek profibb ?

Figyelt kérdés

Tehát amúgy nekem mindig is tetszettek az ilyen soulslike játékok pl: dark souls,bloodborne (bár csak xboxom van így ahhoz nincsen sok közöm)

És mivel most game passban benne van a lies of p így kipróbáltam és nem rossz játék De valamiért nagyon nehéz nekem és idegesítő hogy az első főbossnál ötödjére halok meg miközben a multiplayer játékok nagy részében egészen jó vagyok .

Tudom ez most lehet sok és bocsánat ha értehetetlen vagyok.Csak tényleg azt szeretném tudni hogy mit csinálok rosszul amikor dodgeolgatok is az enemy-k elől ,és már a targetlockot is használom ,de ha az első boss közelében vagyok és megütöm ugye az is nekem is idő és a boss az meg valamiért hirtelen tud ütni és én meg nem tudok el dashelni egyből és leveszi a hp-mat három ütésből.

Gondolkodtam hogy az is lehet baj hogy néha ütés helyett a b-t nyomom ,mert darksidersben emlékszem régen ott a b volt az ütés taláán??

Asszem igen,na itt meg az rb a normal attack és sokszor összezavarodok a boss előtt és bele dashelek és hát nyílván olyankor rám üt ha a közelében vagyok.

[link]

Ezt a palit például irigylem hogy miért ilyen ügyes kb 8 perc alatt legyőzte a bosst tehát a legelső mini bossról beszélek és nekem az meg 20-25 perc volt mire odajutottam:(

Bocsánat a regényért...

2023. aug. 1. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Ez gyakorlás kérdése és időzítés, ha van mondjuk 3 másodperced 2 támadás között akár 0,1 másoperc lassúság is jelentheti azt hogy sikerül vagy meghalsz, de ez a lényege a souls like játékoknak, szenvedsz és egyre jobb leszel benne, persze ha hasonlítod magad a speedrunnetekhez vagy azokhoz akik valszeg napi 10 órát játszanak vele jobbak lesznek de ez ugyanaz mint ha az lenne a bajom hogy egy olimpikon letud futni engem

Az hogy egyáltalán megtudod csinálni egy teljesítmény

2023. aug. 3. 03:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Valóban profibbakhoz szeretném hasonlítani magam ,de már azt is elfogadtam hogy vannak sokkal ügyesebbek nálam...

De akkor még majd próbálkozom köszönöm.

2023. aug. 3. 07:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinél vannak jobbak de nagyon mást nem tehetsz mint hogy gyakorolsz. Kitartást.
2023. aug. 4. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!