Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Változna a játékom CS:GO-ba...

Változna a játékom CS:GO-ba ha profibb lenne a felszerelésem?

Figyelt kérdés
Üdvözlök minden kedves olvasót! Elég sokat gondolkoztam, hogy jobb játékos lennék e ha nem egy A4tech márkájú egérrel + A4tech egérpaddal játszanék? Igaz már supreme rangba vagyok egy jó ideje amit stabilan tartok , de úgy érzem nincs mindig kulcsszerepem a játékba. Rengeteg évet öltem bele a Valve játékokba, de soha nem érzem azt, hogy fejlődtem volna valamit. Kérdésem az lenne, hogy mennyi az esélye annak, hogy lecserélem régi nem nagy márkájú patkányom egy sokkal jobbra, és ettől jobbá válhatok a játékba.

2015. okt. 11. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha az alap skill megvan, akkor sok minden számít.

Gép, monitor, internet kapcsolat, fejhallgató, egér.

Lecserélheted ha akarod, rajtad áll. Nekem pl lézeres van és nem kell alá egérpad, néha lekaparom a retket az aljáról ennyi.

Ha akarsz költs rá, de akkora változást nem fog hozni.

2015. okt. 11. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ezzel az egérrel pontosan oda lősz, ahová célzol, akkor nincs értelme lecserélni. De sok ismerősöm használ hulladék lézeres egereket, amivel én még az asztali ikonokat is alig tudom becélozni, úgy csúszkál, ugrál a kurzor. Hogy képes ezekkel bárki is FPS játékokat játszani, azt nem értem.

Szerencsére mostanában egyre többször hallom azoktól, akik minőségi egérre váltottak (és azelőtt bőszen hangoztatták, hogy az 1000 Ft-os Tescós is tökéletes), hogy nem is gondolták volna, mekkora különbség lehet két egér között.

2015. okt. 11. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából se drága PC-m se olyan drága felszerelésem. Elértem egy szintet amit képtelen vagyok tovább fejleszteni. És ekkor jött az az értelmetlen ötlet, hogy lehet azért nem vagyok képes mert nincsenek meg azok a felszerelések, FPS,Monitor,egér,egérpad hozzá, hogy jobb legyek. Igaz ilyenkor az ember mindig másba keresi a hibát, nem pedig önmagába. Na de nem tudom azért köszönöm a válaszaitok.
2015. okt. 11. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A profik általában profi felszereléssel is állnak oda. Pl 120 v 144 Hz-es monitor (én 60-90 fps közt látom még a különbséget).

Amúgy meg ha pontosan oda lősz (oda célzol), ahova kell, akkor nem kell új egér.

Nekem pl elég jó a gépem, egerem, fejesem és mégis sheriffben vagyok, mert a célzás nem mindig megy :D

2015. okt. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!