Változna a játékom CS:GO-ba ha profibb lenne a felszerelésem?
Ha az alap skill megvan, akkor sok minden számít.
Gép, monitor, internet kapcsolat, fejhallgató, egér.
Lecserélheted ha akarod, rajtad áll. Nekem pl lézeres van és nem kell alá egérpad, néha lekaparom a retket az aljáról ennyi.
Ha akarsz költs rá, de akkora változást nem fog hozni.
Ha ezzel az egérrel pontosan oda lősz, ahová célzol, akkor nincs értelme lecserélni. De sok ismerősöm használ hulladék lézeres egereket, amivel én még az asztali ikonokat is alig tudom becélozni, úgy csúszkál, ugrál a kurzor. Hogy képes ezekkel bárki is FPS játékokat játszani, azt nem értem.
Szerencsére mostanában egyre többször hallom azoktól, akik minőségi egérre váltottak (és azelőtt bőszen hangoztatták, hogy az 1000 Ft-os Tescós is tökéletes), hogy nem is gondolták volna, mekkora különbség lehet két egér között.
A profik általában profi felszereléssel is állnak oda. Pl 120 v 144 Hz-es monitor (én 60-90 fps közt látom még a különbséget).
Amúgy meg ha pontosan oda lősz (oda célzol), ahova kell, akkor nem kell új egér.
Nekem pl elég jó a gépem, egerem, fejesem és mégis sheriffben vagyok, mert a célzás nem mindig megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!