Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreasból melyik a...

GTA San Andreasból melyik a legjobb verzió?

Figyelt kérdés
Mert van a régi 2005 - ös, meg van most már a Definitive Edition is

2023. júl. 27. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%

Van 2.0-ás is. Nekem az volt meg DVDben. Az is egy szar, csak 1280x720-as felbontást tudott, valamint rengetegszer befagyott, és elég erős grafikai hibák voltak benne.

De összesítve szerintem a Definitive Edition lehetne a legjobb, ha nem lenne kérne atomgépet. Grafikailag még a GTA IV szintjét sem igen éri el, de egy GTA IV ami rosszul optimalizált fút 50fpssel maxon, ez a defintive rongy meg full lowon 25.

Teli van buggal. Amúgy az új grafika kifejezetten jól áll a Vice Cityhez, sőt a San Andreast is feldobja, de SA-ban a katakterek olyanok mint a snapchat bitmojik. Amúgy Definitive mondom simán a legjobb lehetne, csak a bugok/rossz optimalizáció tönkreteszik az egészet. Szerintem a gombokat nem kellett volna megváltoztatni jó volt az.

2023. aug. 5. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!