Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 1, 2, 3 vagy 4?

Sims 1, 2, 3 vagy 4?

Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti a legjobban? Nekem az örök nagy kedvenc a Sims 2, a többivel is játszottam, de mindig visszatérek a Sims 2-re. Várjátok már a Sims 5-öt?

2023. júl. 10. 13:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2-vel játszottam anno, meg pár kiegjével, amik utána jöttek valahogy már nem tudtak lekötni, meg volt még valami mellékszál mikor egy lakatlan szigeten ragadtunk azzal, de az enm kieg volt, hanem különálló játék.
2023. júl. 10. 19:37
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Én még a 3 idején megvettem valakitől a full sims 2 kollekciót, de horror felinstallálni, egyszerűbb a virágboltos teljes pakk
2023. júl. 10. 23:17
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

4 évesen kezdtem a Sims 1 játékkal, aztóa meg mindet végigpróbáltam :D

A Sims 2 volt a legjobb stabilitás tekintetében. A Sims 3-at a modok teszik egyáltalán játszhatóvá, viszont azokkal meg a Sims 3 volt számomra a legjobb, mert abban voltak olyan funkciók, amelyek nagyon hiányoltam 2-ből, mint a nyitott világ, normálisabb képességű természetfeletti lények, stb. Viszont a mentések hosszútávon károsodnak, plusz egyéb játékot ellehetetlenítő bugok, én pl. folyton szenvedek azzal, hogy nem akar elindulni. Mindig a Sims 3-ra vágyom, de olykor hiányzik a Sims 2.

A Sims 4-gyel szerintem pár óránál többet nem játszottam. Egyszerűen egy visszalépés, csalódás, ráadásul az, hgoy már mindenre is kiegészítőt adnak ki, ami korábban alapjátékok részei voltak, meg korábbi kiegészítőket szabdalnak darabokra szét több apróra, egyszerűen egy gazdasági húzás. Nekem a Sims 4 lelketlen, még ha vannak is jó funkciói.

Ha ezt a vonalat viszi tovább a Sims 5, az sem fog érdekelni. Ha a Sims 2 egyes interakciót és stabilitását + a Sims 3 világát (normálisan) ötvöznék a Sims 4 grafikájával, akkor az lenne a legideálisabb Sims.

Illetve, a Sims 2-hez annyit tennék hozzá, hogy voltak abban olyan dolgok, amiket átemelhettek volna a későbbi játékokba. Nekem pl. a Makin' Magic kiegészítőben nagyon tetszettek a varázseszközök, a random gombák telkeken varázslás hatására, a megbűvölt kerti törpök, és a teljes varázslatra épülő, Harry Pottert imitáló "varázsszomszédság", ahol lehetett telket venni egy bizonyos szint elérésénél, és hogy olyan bűvészkedős-cirkuszjellegű részei voltak. A Sims 3-ban lehetett látni ebből amúgy több visszatérő elemet, de hogy a konkrét szomszédságot nem másolták le, azt sajnáltam. (Illetve, a Sims 4-nél nem tudom, hogy hogy van, mivel nem játszom.)

2023. júl. 12. 12:48
 14/26 anonim ***** válasza:
57%
*Elnézést, Sims 1! az utosló bekezdésben! (13-as voltam)
2023. júl. 12. 12:49
 15/26 A kérdező kommentje:
#3, 6, 8, 12 (gondolom egy ugyan azon személy vagy), de megkérdezhetem mi ez a "virágbolt verzió" amire folyton hivatkozol? :D egyszerűen nem értem mire gondolhatsz ilyenkor, legalábbis sejtem, hogy a teljes pakkra, de miért pont virágbolt? :D
2023. júl. 12. 17:44
 16/26 anonim ***** válasza:

#3,6,8 én vagyok de 12-es nem én voltam.

Virágbolti alatt pedig a "tört" játékokat értjük. Tehát nem eredeti verziót amit jó magyar forintért vettél.

2023. júl. 13. 00:05
 17/26 A kérdező kommentje:
Áhhá értem köszi a választ, eddig soha életemben nem hallottam ilyen formában a tört játék megnevezését, de lehet ennek már a korom az oka. Az én időmben ezt még úgy hívtuk "kalóz" másolat :)
2023. júl. 13. 00:08
 18/26 anonim ***** válasza:
57%

Nem beszélünk ilyen csúnyán hogy kalóz :)

Amúgy könnyebb felrakni, futtatni

Meg valljuk be, ha minden kiegészítő kell egy Sims több mint 100 ezer forint

2023. júl. 13. 08:50
 19/26 A kérdező kommentje:
Amúgy néztem jófogáson és vaterán 20ezer körül mennek az eredeti lemezek. Csak ez a bajom, hogy használt s ki tudja milyen állapotúak 🤔 mostanság rákattantam a lemezgyűjtésre, pedig eleve már annyi van nekem mint a nyű :'D mondjuk leginkább a magyar kézikönyvekért veszem meg, nem is tudom de a kézzel fogható manualoknak meg van az a fílingje amit egy e-copy soha sem tud visszaadni. De ismét lehet a kor teszi ezt és ahogy öregszem úgy jönnek ezek a gyűjtési "kényszerek" 😀
2023. júl. 13. 11:30
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Van egy csomó lemezem, kell?
2023. júl. 14. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!