Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 1, 2, 3 vagy 4?

Sims 1, 2, 3 vagy 4?

Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti a legjobban? Nekem az örök nagy kedvenc a Sims 2, a többivel is játszottam, de mindig visszatérek a Sims 2-re. Várjátok már a Sims 5-öt?

2023. júl. 10. 13:42
A kérdező szavazást indított:
Sims 1
Sims 2
Sims 3
Sims 4
16 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
68%

Sims 4-et jelőlőm. Sims 3 volt a kedvencem, de abba sose javították ki a a gamebreaker-er bugokat. Így pedig játszhatatlan hosszútávon.

Ami sims 5-őt illeti az még nagyon odébb lesz, még a 4 sincs kész, tele van kismillió buggal. Előbb azt pofozzák helyre.

2023. júl. 10. 13:47
 2/26 A kérdező kommentje:

Igen, az általad leírt tapasztalatok miatt is szól az én voksom leginkább a Sims 2 mellett, csak mivel én írtam a kérdést, nem engedi a GYK hogy bekattoljam azt. :(

Tökéletesen hibátlan kiadás volt az S2, pont elég kiegészítővel, bugmentes volt, nővéremmel rengeteget játszottunk vele. A sims 4-et is szerettem, de az már számomra túlságosan modern volt, túlságosan sok minden akart lenni egyszerre és ez a komplexitás végül eltaszított. Sims 3-mal pont ugyan ezek voltak a bajaim, rengeteg bug volt benne, illetve optimalizálatlan volt, nagyon laggolt. Sims 1-el is játszottam, de ott voltak hiányosságok sajnos, illetve a grafika nyilván mai szemmel már nem volt annyira elfogadható. A sims 2-es ezzel szemben tényleg tökéletes harmóniában van minden téren (szerintem)

A sims 5 elvileg 2024 elejére van tervezve, de nem kizárt, hogy 2025 lesz belőle, legalábbis a googlen ilyen cikkeket találtam.

2023. júl. 10. 14:06
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

" legalábbis a googlen ilyen cikkeket találtam."

Ne higgy el mindent amit olvasol. HA nem a fejlesztők HIVATALOS oldalukon posztolták hogy lesz akkor 99% hogy "fake news=kamuhír" a dolog.

régebbire visszatérve pedig, sims 2 alapvetően asszem nekem is tetszett, csak a 3. rész után elég "meh" érzést keltett bennem a kamera kezelés a 2. részben és ezért hagytam inkább. De most lehet megpróbálom még 1x. Csak az a kérdés digitálisan meglehet-e venni, avagy marad a virágbolti verzió.

2023. júl. 10. 14:14
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen meg akartam volna venni én is digitálisan eredetibe, de sehol nem kapható már a sims2, csak lemezeken (jófogás stb helyen). Én ncore-ról töltöttem le az ultimate kollekciót, magyar nyelven van fent, minden kieg benne van. Kell hozzá egy ún. graphics rules maker, hogy a natív 800x600-ast fel tudd vinni fullHD-ra, élsimítás egyebek működjenek. Nekem szépen fut jelenleg win 11 alatt, gyönyörű képe van.
2023. júl. 10. 14:19
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

A választási lehetőségek közül a 2, emlékszem anno azért vettünk 2003-ban DVD olvasót a gépbe, mert azt mondták hogy az már úgy jelenik meg. Aztán a boltból hazatérve kinyitom a tokot, benne 4 CD, verem a fejem a falnak.

Ami nincs itt, Magyarországon nem is volt túl népszerű, a Sims Online. Az 1 alapjaira épült, egy nagy szomszédság, ahol minden sim mögött egy játékos volt, elmehettetek meglátogatni egymást, összeköltözhettetek, nagyon jó volt. Kár hogy megszűnt, az volt szerintem a baja hogy előfizetéses volt, de az akkori célközönségnek még nem volt semmilyen módja arra, hogy ezt fizesse.

2023. júl. 10. 14:45
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
#4 Sajnos igen. Én is épp Ncore-os virágboltit kapom le most. Ha lehetne megvenném Steam-en mint ahogy a 3-4re lehetőség is van ott, de sajnos 2-nél nincs ilyen opció. Én meg nem fogok tizezreket kiadni hogy nagy eséllyel főleg darabonként szerezzem be eredeti lemezen(meg a szállíttatási költségek). Sajnos ez van.
2023. júl. 10. 15:57
 7/26 A kérdező kommentje:
Igen épp ma néztem ilyen példányokat a jófogáson, meg vaterán.. hát 18-20ezrekért adják, de ki tudja milyen állapotban, bekamuzzák, hogy nem karcos, aztán az egyik lemezen majd mégis ott fog kacsintani egy 5centis mélyszántás.. Szívem szerint én is steamen vagy akár originen megvenném, egy ideje már rágom az EA fülét support desken keresztül, hogy adják már ki újra remasterelve vagy bárhogy, mert lennének rá vevők, mint a legtöbb régi játéknál ezt már meglépték
2023. júl. 10. 16:08
 8/26 anonim ***** válasza:
52%

Remélem célt érsz náluk. Akkor én is megvenném. Addig pedig marad a virágbolti verzió, amit elég locsolni. :D

Amúgy elvileg a ruler cucc nem kell. Ncore-on láttam kommentek közt hogy elég 1 fájlba felülírni a cuccokat és jó lesz. Még volt is ott link hozzá, ahhoz amit be kell másoljunk. Este majd meglesem mert per pillanat nincs időm "barkácsot" játszani config-ba. :D

2023. júl. 10. 16:24
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Tartalom, interakció, stabilitás tekintetében szerintem a sims2 volt a legjobb. Saját content tekintetében is, még videoklipet is lehettet tenni a tvre. A nagy nyitott tér miatt jön utána a sims3 amit nraas-sal egész tűrhetően lehetett üzemeltetni. A 4 egyértelműen visszalépés számomra a 3-hoz képest
2023. júl. 10. 16:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
A sims2 az mp3 lejátszástól fagyott meg
2023. júl. 10. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!