Mért nem akar el indulni ?
Figyelt kérdés
a Forza Horizon 5 mért nem akar el indulni? (game pass verzió) nagy nehezen, el tudtam indítani! játszottam vele egy órát kb és utána, minden hiba üzenet nélkül, ki dobott az asztalra!
azt csinálja, hogy el indítom! be adja a forza horizon képet, benne egy írassál! hogy játék indítása, folyamatban. 1m-2m számol felfelé egészen, 31m-ig. utána, ez el tűnik! és utána, be adja kicsibe a forza logót és ilyenkor kéne el indulnia! de se kép se hang.
aszt hittem, hogy vga driver probléma! de nem! mert le frissítettem a legújabbra de a hiba, ugyanúgy fenn ál.
2023. júl. 7. 18:58
1/3 anonim válasza:
8 GB RAM az ajánlott, de igazából legalább 16GB kell hozzá, az alatt állandóan crashelni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
16 GB ramom van!
gépem
17 11700k
16 gb ram
strix 2070
2023. júl. 7. 20:33
3/3 A kérdező kommentje:
i7 sorry
2023. júl. 7. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!