Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Feltelepitettem az XComot, de...

Sándorjános kérdése:

Feltelepitettem az XComot, de nem akar se indulni, se eltűnni?

Figyelt kérdés

1. Nem az F meghajtóra tettem a file-okat, mégis ott van.

2. Ahol a setupot elinditottam, onnan se lehet eltüntetni a torrentből kiszedett instalert.

3. El se indul a program.

4. Virusmentes, átvizsgáltam.

5. Nem tudom mit keres az F meghajtón, amikor azon eleve nincs is tárolóhely.

6. A C meghajtón a programfájlok közt sincs számon tartva.

Az első screenshot:

[link]

A második:

[link]

2016. júl. 15. 18:22
 1/5 A kérdező kommentje:
+ Nincs uninstal hozzá. Manuálisan ezt a fajta törlést nem engedi. A gépházban "programok telepitése és törlése" menüpontban sincs belőle semmi.
2016. júl. 15. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Véletlenül, teljesen kizárásos alapon, nem egy .iso kiterjesztésű fájlt töltöttél le, amit aztán társítottál valamilyen virtuális DVD meghajtóval (pl Daemon Tools)?

Ugyanis a képeken pontosan ez van. Letöltöttél egy játékot (vagy valaki a családban), a letöltött fájl társítva lett Daemon Tools-szal (vagy egyéb virtuális Dvd meghajtóval), így megjelent az F meghajtó, ahol látni lehet a TELEPÍTŐT.

Ha el akarod tüntetni, akkor jobb klikk az F meghajtón és - Kiadás. De ez csak a telepítő, ezzel NEM tudsz játszani, mert azt fel kell telepíteni előtte a setup.exe fájllal (OS vagy DATA meghajtók valamelyikére, a váalsztás a tied).

2016. júl. 15. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Ami az F-en van, az a telepitendő fájl strukturája, a feltelepitett verziót már töröltem, mert nem indult el, de ezt (amit láttok) nem tudom.
2016. júl. 15. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja oké. A setupot elinditottam, de a kész fájl nem volt üzemképes. Köszi a segitséget.
2016. júl. 15. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
oh drága barátom a rage csak ez után fog kezdődni :D szépen magával ragad a játék hangulata, elkezded élvezni aztán bumm!!! azt veszed észre hogy a gép úgy csal mintha muszáj volna. annyi ellenfelet küld a nyakadba hogy képtelen leszel rage quit-olni :D am jó game csak hát... easyn is egy idő után vért kell izzadni hogy legalább 1 embered életben maradjon..
2016. júl. 16. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!