Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Days gone mért ennyire nehéz?

Days gone mért ennyire nehéz?

Figyelt kérdés

meg vásároltam a days gone-t legkönnyebb fokozaton játszom.de mégis, egy zombi 3x rám üt meg halok! mi lesz velem a hordáknál? előre félek!

tudom hogy van a játékban, ilyen NÉRO fecskendezők vagy micsodák! amivel tudod fejleszteni magad! hogy erősebb legyél. de nem tudom, melyiket kell fejleszteni. melyikre jusson több! mert úgy halottam nem sok fecskendező van!

kérhetnénk erről a NÉRO fecskendezőről, egy gyors talpalót tőletek? mert úgy halottam, hogy az Állóképességre kell nagyon rá gyúrni, a horda miatt! de igy elég tré, hogy egy zombinak 3 ütés vagyok.

2023. jún. 27. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobban tanulható játékok egyike a Days Gone. Mikor a sztoriban először jutottam el oda, hogy rákényszerülök egy (nem is túl nagy) hordával harcolni, vagy harminc alkalommal kezdtem újra, azt mondtam, ezt nem lehet megcsinálni. Szégyenszemre éltem azzal a lehetőséggel, hogy átugorhatom a küldetést.

Második végigjátszásra, nehezebb fokozaton már egy karcolás nélkül végeztem az összessel.

Csak egy dolgot nem tudtam elsajátítani soha: a kiting, azaz csalogatás művészetét. A Youtube videókban annyira egyszerűnek tűnik: Deacon csigalassan kocog a freakerek orra előtt, néha bukfencezik egyet, azonban azok mégsem tudják utolérni. Én ha lassan futok, mindig utolérnek, ha sprintelek, mindig elfogy a staminám.

2023. jún. 28. 12:41
 12/12 anonim válasza:
Attol fugg hogy milyen a jatek stilusod. En is szenvedtem az elejen a hordakkal, de mostmar lazan nekik megyek. En az elejen ugy csinaltam kettő fecskendőt raktam életre egyet pedig állokepességre, meg ritkan raktam koncentracióra(nem tudom mi a neve, az a kepesseg amitol le lassul az idő.) Mikor kb 180-200 hp megvan utana mehet az alloképessegre mind. A hordákkal ugy harcolok hogy mielott eszre vennenek be dobok molotovot granatot cso bombat a kozepebe igy meghal egy reszuk. Utana rohanok eloluk es hatra fordulok hogy daraljam oket LMG-vel. Fontos hogy ne ívesen fuss eloluk mert ugy le vagjak az utat es elkaphatnak, inkabb egyenesen fuss eloluk. Ha nagyon kozel jonnek flashbang segithet oket le lassitani. Ha bizonytalan vagy meg a futassal vagy keves az allokepesseged a motorral lehet ugyan igy menekulni előlük. Futas kozben is dobhatsz rajuk mindent az is segit lassitani oket. En az RPK(lehet nem ez a neve, az orosz LMG) a dupla lovetű sörétest(nem tudom mi a neve talan tizedelő vagy tömegoszlató a jatekban a neve) meg a dessert eagle-t(ennek se tudom mi a jatekban a neve) hasznalom, de ez az en jatek stilusomnak felel meg lehet masnak mas valik be.
2023. dec. 22. 19:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!