A Red Dead Redemption 2 magyarítást a W4T fordítok csinálják még? Vagy felsültek csak nem merik bevallani?
Figyelt kérdés
Ugye fűt fát összehordanak, hogy majd kész lesz meg rengeteg a munka vele stb. Csak ugye addig telik az idő, és más csapatok nem állnak neki a fordításnak még a W4T azzal eteti a népet 4 éve, hogy csinálják de ajjaj annyi munka van vele stb.2023. jún. 25. 18:20
11/14 LakatosAnonymus válasza:
És ha nem akar? Ha magyarul akar játszani az neked hol fáj? Tegyük fel, hogy tökéletesen beszél angolul (ebben az esetben nyilvánvalóan nem így van), de mégis magyarul akar játszani, mert jobban szereti az anyanyelvét. Ilyenkor mi van? Tovább erőlteted betegesen az angolodat? Nem lennél hajlandó inkább a kérdésre válaszolni?
12/14 anonim válasza:
Én tudok angolul mégis magyarul játszok ha van magyar felirat. Na most ilyenkor mivan? biztos hülye nyomorék vagyok mi? Vagy utálnom kellene az országot, a magyarokat? Bohóc világ ez komolyan mondom.
13/14 dezervier válasza:
Sziasztok! Az előttem szólókhoz:"én akkor is a barátuk leszek"
W. A.
14/14 anonim válasza:
#13: Ha már Wass Albertet idézel (a 20. század legtúlértékeltebb íróját), akkor legalább pontosan!
"én akkor is a barátjok leszek".
Miért van az, hogy a legnagyobb magyarkodók nem tudnak helyesen írni, nem ismerik a magyar irodalmat, történelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!