A GTA 5- öt végig lehet játszani úgy, hogy nem ölsz meg senkit?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 22:00
2/4 Önjelölt igazságosztó válasza:
Egyik Gta-t sem lehet anélkül végigvinni. Egyes játékosok tettek erre kísérletet pl:a San Andreas-szal és egész sokáig(első 10-15 küldetésig talán) el is jutottak ölés nélkül különféle nyakatekert trükkökkel, de a későbbi küldetések nagyrésze teljesíthetetlen gyilkolás nélkül.
Én a Gta 3, Vice city és a Gta 4 esetében csináltam olyan végigjátszást amiben egyáltalán nem gyilkoltam ártatlanokat, de ez is épp elég nehéz(kiszaladnak az útra és elgázoltatják magukat veled, pont az általad felrobbantott jármű közelében mászkálnak mikor robban stb.). Ez a lehető legpacifistább módja egy Gta játék végigjátszásának.
3/4 anonim válasza:
Ez valami új dolog, hogy az npck-nek is van joguk?
4/4 anonim válasza:
Én egyszer már próbálkoztam, de teljes mértékben nem lehet. Most elterveztem, hogy kijátszo. A "3D-s" GTA-kat a lehető legkevesebb öléssel (3, VC, SA, LCS, VCS, 4, TBoGT, TLaD, 5) Persze nem kevés idő lesz, amennyim szabad van, de majd feltöltöm a gameplay-eket és stat-ot a yt-ra...Majd linkelem (ha addigra nem felejtem el, mert jelenleg nem akarok reklámozni, hisz még nincs fent az idevágó tartalom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!