Ps3-on szoktam játszani a gta 5 onlinen és cd-vel játszok . Leszeretném tölteni a modot hozzá de nem tudom honan és hogyan kell meg esetleg mivel cd-n játszom tudnék e modulni . Valalami segecséget kérhetnék ?
Ez a fórumposzt erről szól:
Nem fordítom le szó szerint, de google translates tükörfordításban:
"Engedjék meg, hogy előszóval mondjam, hogy feltételezem, hogy olyan modokról beszél, mint az autók és fegyverek cseréje az egyjátékos számára, és azt is, hogy bár LEHETSÉGES, erősen tanácsolom ezt.
Maga a játék konzolon nagyjából ugyanaz, mint PC -n. A nagy különbség az, hogy a PC -n lévő játék készen áll arra, hogy a merevlemez egyetlen nagy mappájában bánjon vele. A PS3 merevlemeze tartalmazza a játékot, de ennek elérése rémálom lesz. A PS3 -at nem arra tervezték, hogy a fogyasztók felnyithassák és barkácsolhassák. A PS3 -nak börtönben kell lennie, és minden (ami természetesen érvénytelenít minden garanciát, és valószínűleg ki is tilt a PSN -ből, ha még be is próbál bejelentkezni). Ha ezután hozzáférhetne a HDD -hez külső eszközként a számítógépről, akkor elméletileg manuálisan telepítheti a modokat. Gondosnak kell lennie a biztonsági mentések és minden másolásával, de a modellek és a szöveges adatok cseréje egyszerű. Ezen a ponton képesnek kell lennie legalább néhány mod működésére, ne feledje azonban, hogy mivel ez az utolsó generáció, a játék hónapok óta nem frissült.
A lényeg az, hogy sok részletet kihagytam, mert bár biztos vagyok benne, hogy valaki, valahol megtette, valóban sokkal nehezebb, mint amennyit ér, és tényleg nem tudom, hogyan tették volna. Veszélybe sodorod a konzolt, a játékot és a PSN -fiókodat, ami valóban nem éri meg.
De ha igazán hajlamos vagy, szórakozz. Jailbreakelje a konzolt, távolítsa el a merevlemezt, csatlakoztassa a számítógéphez, készítsen biztonsági másolatot és manuálisan telepítse azokat a modokat, amelyek esetleg nem működnek egy régi játékverzióval, tegye vissza a merevlemezt, és nézze meg, mi történik.
Ha a multiplayerre utaltál, nem bátorítom és nem támogatom a csalást."
A lényeg hogy elméletileg van rá lehetőség hogy moddold a ps3-as GTA V-öt, gyakorlatilag meg abszolút nem érdemes bele vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!