Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3-on szoktam játszani a gta...

Ps3-on szoktam játszani a gta 5 onlinen és cd-vel játszok . Leszeretném tölteni a modot hozzá de nem tudom honan és hogyan kell meg esetleg mivel cd-n játszom tudnék e modulni . Valalami segecséget kérhetnék ?

Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 06:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Konzolos GTA V-öt nem tudsz modolni.
2021. okt. 14. 08:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Semien megoldás nincs rá?
2021. okt. 14. 08:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Nincs.
2021. okt. 14. 08:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Illetve lehet talán valami flashelt os létezik rá, de nem éri meg csak ezért szétgányolni a gépet.
2021. okt. 14. 08:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Flashelt ? Nem tudom miaz nem halotam még rola
2021. okt. 14. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Az hogy nem gyári operáció rendszert tesznek rá a gépre, ami több módosítási lehetőséget ad mint a gyári, ami alapvetően egy teljesen zárt rendszer. De ha nem ért ezekhez az ember, akkor nem érdemes bele menni, mert tönkre is vághatod a géped vele.
2021. okt. 14. 09:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Aha értem mostmán. Meg egy utolso kérdésem lene ezt a flashelt a ps3-ra letudom tölteni ?
2021. okt. 14. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Ehhez a részéhez annyira nem értek, de ahogy írtam, ha nem értesz hozzá nem érdemes bele fogni, mert a ps-ed is tönkre teheted vele.
2021. okt. 14. 10:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkabb igy kihagyom . Köszönöm szépen a segitsét 😊
2021. okt. 14. 10:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez a fórumposzt erről szól:

[link]

Nem fordítom le szó szerint, de google translates tükörfordításban:

"Engedjék meg, hogy előszóval mondjam, hogy feltételezem, hogy olyan modokról beszél, mint az autók és fegyverek cseréje az egyjátékos számára, és azt is, hogy bár LEHETSÉGES, erősen tanácsolom ezt.

Maga a játék konzolon nagyjából ugyanaz, mint PC -n. A nagy különbség az, hogy a PC -n lévő játék készen áll arra, hogy a merevlemez egyetlen nagy mappájában bánjon vele. A PS3 merevlemeze tartalmazza a játékot, de ennek elérése rémálom lesz. A PS3 -at nem arra tervezték, hogy a fogyasztók felnyithassák és barkácsolhassák. A PS3 -nak börtönben kell lennie, és minden (ami természetesen érvénytelenít minden garanciát, és valószínűleg ki is tilt a PSN -ből, ha még be is próbál bejelentkezni). Ha ezután hozzáférhetne a HDD -hez külső eszközként a számítógépről, akkor elméletileg manuálisan telepítheti a modokat. Gondosnak kell lennie a biztonsági mentések és minden másolásával, de a modellek és a szöveges adatok cseréje egyszerű. Ezen a ponton képesnek kell lennie legalább néhány mod működésére, ne feledje azonban, hogy mivel ez az utolsó generáció, a játék hónapok óta nem frissült.

A lényeg az, hogy sok részletet kihagytam, mert bár biztos vagyok benne, hogy valaki, valahol megtette, valóban sokkal nehezebb, mint amennyit ér, és tényleg nem tudom, hogyan tették volna. Veszélybe sodorod a konzolt, a játékot és a PSN -fiókodat, ami valóban nem éri meg.

De ha igazán hajlamos vagy, szórakozz. Jailbreakelje a konzolt, távolítsa el a merevlemezt, csatlakoztassa a számítógéphez, készítsen biztonsági másolatot és manuálisan telepítse azokat a modokat, amelyek esetleg nem működnek egy régi játékverzióval, tegye vissza a merevlemezt, és nézze meg, mi történik.

Ha a multiplayerre utaltál, nem bátorítom és nem támogatom a csalást."

A lényeg hogy elméletileg van rá lehetőség hogy moddold a ps3-as GTA V-öt, gyakorlatilag meg abszolút nem érdemes bele vágni.

2021. okt. 14. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!