Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik konzolt érdemes venni...

Melyik konzolt érdemes venni egy átlag felhasználónak jelenleg?

Figyelt kérdés
Átlag felhasználónak (FIFA/GTA/PUBG/Far Cry/Mortal Kombat stb. játékokhoz) melyik konzolt érdemes jelenleg megvenni, melyik a legjobb választás ár-érték arányban a következő 3-4 évre kb.? Új és használt is szóbajöhet. Xbox-ból a One is elég még pár évig, vagy inkább a Series S-t érdemes venni? Esetleg PS4? A Series X illetve a PS5 nem játszik, annyit nem játszok, hogy olyan összegért ruházzak be rá. Ki mit ajánl?

2023. jún. 13. 19:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha olyan alap konzol élmény kell, akkor mindenképpen a Series S. Az előző generációt felejtsd el, ahogy van. Series S-t használtan nagyon olcsón lehet szerezni, de újan sem egy drága cucc. Viszont azzal számolj, hogy vannak olyan játékok, amiket a Series X 60, de a Series S csak 30 fps-el futtat.

Ha nem feltétlenül kell konzol, akkor vegyél egy Steam Deck-et, ez egy hordozható pc. Nem túl izmos, szóval a legújabb játékokkal meggyűlhet a baja. Viszont elég drága.

És ott van még az Xbox Cloud Gaming is. Ha elég jó interneted van szerintem adhatsz neki egy esélyt. Csak egy kontroller kell neki (valamennyi játékot érintőképernyővel is tudod irányítani telefonon) és Gamepass ultimate előfizetés. Sokat nem vesztesz a próbával. Ugyanakkor számolj vele, hogy a képminőség valamivel rosszabb, mint egy otthoni konzolon. Input lag szinte nincs is, pedig az én internetem nem a legjobb, de én nem ezt választanám.

Én ezen a három opción gondolkodnék el.

Ha az én véleményem is érdekel, akkor Series S. Vagy az 500GB-os most vagy az 1000 GB-os verzió ősszel. Te tudod, hogy megér-e neked +50 dollárt a dupla akkora tárhely. (Az alapot bővíteni drágább lesz, ha egyszer szükséged lesz rá.)

2023. jún. 18. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!